Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ) cea mai durabila mostenire a regimului Dragnea

Hotnews Hotnews,
 Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ) cea mai durabila mostenire a regimului Dragnea

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ) este intr-adevar o creatie a guvernarii si a majoritatii parlamentare rezultate din alegerile din 11 decembrie 2016 si incheiate moral a doua zi dupa alegerile europarlamentare si referendumul pe justitie din 26 mai 2019, odata cu condamnarea definitiva cu executare a pana atunci incontestabilului si atotputernicului, aproape dictatorului lider al acestei guvernari, presedintele PSD si presedintele Camerei Deputatilor Liviu Nicolae Dragnea care nu a putut accede si la demnitatea de prim-ministru doar pentru ca-l impiedica o condamnare penala cu suspendare). continuă pe Hotnews

Ludovic Orban exclude desfiintarea SIIJ prin OUG: Putem sa ne angajam raspunderea sau sa sustinem proiectul de lege initiat de PNL (VIDEO)

Ludovic Orban, seful PNL, a reiterat ca desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie face parte din programul liberal de guvernare, dar a exclus o eventuala ordonanta de urgenta pentru.

Cazul Caracal ia o turnura neasteptata. Familia Alexandrei Macesanu: Dumnezeu nu doarme

Conform unor informatii de ultima ora, transmise celor de la impact. ro, Gheorghe Dinca si-ar fi schimbat din nou declaratiile. Cat despre stadiul in care se afla dosarul, sectia pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie SIIJ) a audiat, miercuri politistii si procurorii care au fost acuzati in dosar. Cazul Caracal ia o turnura neasteptata Surse apropiate familiei .

Andreea Marin, gazda unui fashion show caritabil pentru copiii defavorizati din Brasov!

In cadrul unei gale caritabile ajunsa anul acesta la cea de-al 4-a editie, Andreea Marin si Adela Diaconu au daruit speranta copiilor si adultilor defavorizati din Brasov! Frumoasa Jade Kojic a fost vedeta colectiei Campionii! .

Trei zile pentru audierile ministrilor din Guvernul Citu. Votul de investitura ar urma sa fie dat lunea viitoare

Votul de investitura a guvernului Citu ar urma sa fie dat luni, 9 martie, audierile ministrilor fiind programate pentru zilele de 3, 4 si 5 martie.

Dincu, mesaj pentru vaduva neagra din PSD: Erai consiliera cu achizitii a doamnei Pintea. Sper ca stai bine cu imunitatea. Ai grija de tine!

Sociologul Vasile Dincu, fost vicepremier, a scris pe blogul personalun material dur la adresa Ancai Alexandrescu, fosta consiliera a premierilor Adrian Nastase si Viorica Dancila. Dancu spune ca Anca Alexandrescu este vazuta in PSD drept o vaduva neagra si o devoratoare de presedinti si ii transmite sa aiba grija cu imunitatea, in conditiile in care a fost consiliera pentru achizitii a fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, acum arestata din cauza ca ar fi luat mita.

Orban: Vom solicita un calendar cat mai rapid pentru audierea ministrilor din Guvernul Citu

Premierul interimar Ludovic Orban, presedinte al PNL, a declarat, duminica seara, ca liberalii vor solicita in Birourile Permanente ale Parlamentului un calendar cat mai rapid pentru audierea ministrilor propusi in Guvernul Florin Citu, apreciind ca votul in plen ar putea fi stabilit peste o saptamana.

Vesti nesperat de bune pentru angajatii firmei din Craiova, de la care a inchiriat masina italianul cu coronavirus

Angajatii firmei din Craiova de la care a inchiriat masina italianul de 71 de ani, diagnosticat cu coronavirus, nu au fost infectati cu noul virus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )