Libnet.ro
UNICEF

13:30

Piata asigurarilor in 2014: Topul societatilor de asigurari cu cele mai mari venituri este condus de Allianz-Tiriac Asigurari/Omniasig VIG a platit cele mai mari despagubiri

Hotnews Hotnews,
 Piata asigurarilor in 2014: Topul societatilor de asigurari cu cele mai mari venituri este condus de Allianz-Tiriac Asigurari/Omniasig VIG a platit cele mai mari despagubiri

Societatile de asigurari au raportat anul trecut venituri din prime brute subscrise de peste 8,09 miliarde lei, in scadere cu 0,34% fata de anul 2013, in timp ce despagubirile platite au scazut cu 2,78% pana la 4,84 miliarde lei, confrm datelor publicate joi de ASF. Topul primelor 10 societati de asigurari generale in functie de venituri este condus de Allianz-Tiriac Asigurari cu o cota de piata de 13,76%), urmata de Omanisig 13,33%), Astra 11,89%), Groupama 10,34%) si Carpatica 8,58%). De cealalta parte, topul societatilor care au platit cele mai mari despagubiri anul trecut este dominat de Omniasig 16,58%), urmata de Astra 12,26%), Uniqa 11,89%), Groupama 11,57%) si Allianz-Tiriac 10,03%). continuă pe Hotnews

Peste 1.000 dintre cele mai vandute medicamente generice ar putea disparea de pe piata

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR), organism reprezentativ al companiilor producatoare de medicamente generice din Romania, anunta ca pentru 80% dintre cele mai populare 50 de medicamente generice exista riscul de a disparea de pe piata in urmatorul an, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Galerie FOTO: Top 3 cele mai populare telefoane de tip phablet cu camere de 13 MP

Ultimele luni au aratat ca publicul este interesat de telefoane cu display cat mai mare si cu o putere de procesare marita. in plus, tendintele au demonstrat ca un smartphone din serie phablet fara o camera de cel putin 13 MP nu este competitiv pentru piata de profil. Romania Libera a ales sa analizeze cele mai populare telefoane de tip phablet care vor ajunge sau care au ajuns deja si in Romania.

Lunetistul american, filmul cu cele mai mari incasari in SUA in 2014

Pelicula nominalizata la Oscar Lunetistul american/American Sniper, regizata de Clint Eastwood, a devenit filmul cu cele mai mari incasari in Statele Unite in 2014, desi a fost lansata spre sfarsitul anului trecut.

Care a fost filmul cu cele mai mari incasari in SUA in 2014

Filmul Lunetistul american/ American Sniper, regizat de Clint Eastwood, este filmul cu cele mai mari incasari in Statele Unite dintre toate peliculele lansate in 2014 .

American Sniper, cele mai mari incasari din 2014 in SUA

Lungmetrajul Lunetistul american/ American Sniper, regizat de Clint Eastwood, a depasit Jocurile foamei: Revolta - Partea I si a devenit filmul cu cele mai mari incasari in Statele Unite dintre toate.

E.ON a raportat cele mai mari pierderi din istoria companiei

ON, cel mai mare grup de utilitati din Germania, a inregistrat anul trecut cele mai semnificative pierderi din istoria companiei, din cauza deprecierilor de active, a masurilor de reorganizare din 2014 si a crizei din sectorul energetic, transmit AFP si Reuters.

TOP Cele mai periculoase jucatoare la Indian Wells si Miami. Ce loc ocupa Halep, pe hard-ul american

Indian Wells 2015. Turneul Premier Mandatory de la Indian Wells este cel mai important dupa cele de Grand Slam, atragand nu doar un public numeros, ci si cele mai bune jucatoare de tenis din lume. Experienta este asadar importanta.

Cum aratau cele mai populare website-uri cu mai multi ani in urma

Cele mai populare website-uri din ziua de astazi, desi au pastrat elemente de baza, aratau diferit in urma cu cativa ani. Site-urile pe care le accesati aproape zilnic in prezent nu aveau acelasi design cu cativa ani in urma. Pentru a face fata traficului imens si numarului din ce in ce mai mare de utilizatori, [].

Clasa Pregatitoare 2015. Goana dupa cele mai bune scoli

Inscrierea la clasa pregatitoare a ajuns la final si peste 160. 000 de copii din toata tara au fost inscrisi deja in invatamantul primar. Scolile cu cea mai buna reputatie sunt si cele mai cautate de parinti. De exemplu, in Sectorul 1 din Capitala doar 61% dintre parinti si-au inscris pana joi copiii la scoala de circumscriptie, potrivit datelor Ministerului Educatiei.

Cele mai bune rase de albine

In lume exista peste 250. 000 de rase de albine si multe altele asteapta inca sa fie descoperite, potrivit apicultorilor. De la temperament la rezistenta la boli si productivitate, trasaturile acestora sunt diferite. Iata care sunt cele mai bune rase de albine.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )