Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUPLIMENTUL TABAC O noua lege anti-tutun pune pe jar industria tigaretelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUPLIMENTUL TABAC O noua lege anti-tutun pune pe jar industria tigaretelor

Aflata in Senat pentru raport, initiativa legislativa anti-tutun a fost depusa in Parlament de deputatul USR Emanuel Ungureanu si urmareste interzicerea expunerii produselor din tutun la punctele de vanzare, cu exceptia magazinelor specializate in vanzarea produselor din tutun. continuă pe Ziarul Bursa

SUPLIMENTUL TABAC Parlamentarii aprind iar industria tutunului

Industria tutunului se afla din nou in alerta, din cauza proiectului de lege aflat in Senat pentru raport, care prevede, printre altele, interzicerea expunerii produselor din tutun la punctele de vanzare, cu exceptia magazinelor specializate in comercializarea produselor de profil.

SUPLIMENTUL TABAC Romania este o piata cheie pentru Imperial Tobacco

Interviu cu Nikos Nikiforidis, director general Imperial Tobacco Romania) Reporter: Legislatia din domeniul tutunului a suferit o serie de modificari de-a lungul ultimilor ani. Chiar in acest moment, in Parlament exista in dezbatere un nou proiect de lege, care intrerzice expunerea produselor din tutun in magazinele care nu sunt specializate. Cum apreciati toate aceste schimbari la nivel legislativ?.

SUPLIMENTUL TABAC Romania - una dintre cele mai restrictive tari in domeniul tutunului

Interviu cu Ileana Dumitru, Director Juridic si Relatii Publice, British American Tobacco) Reporter: Cum vi se pare noua initiativa legislativa din domeniul tutunului, care tocmai se dezbate in Parlament?.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )