Libnet.ro
UNICEF

08:15

O supravietuitoare a incendiului din Colectiv, Tedy Ursuleanu, si-a cunoscut astazi, la doi ani de zile, salvatorul: Nu asteapta nimic, mi-a spus Asta trebuia sa fac!

Hotnews Hotnews,
 O supravietuitoare a incendiului din Colectiv, Tedy Ursuleanu, si-a cunoscut astazi, la doi ani de zile, salvatorul: Nu asteapta nimic, mi-a spus Asta trebuia sa fac!

Mariana Oprea cunoscuta ca Tedy Ursuleanu), care a suferit arsuri de gradul II si III in urma incendiului din Colectiv, a dezvaluit, luni, pe pagina sa deFacebookca, dupa doi ani de zile de la tragedie, a reusit sa il cunoasca pe omul care a salvat-o, riscandu-si propria viata. Dupa 2 ani, ne-am revazut si am reusit sa il strang in brate pe cel care m-a scos cu greu de acolo. Nu asteapta nimic, nici multumiri nici recunostinta, mi-a spus simplu Asta trebuia sa fac!, a scris ea. continuă pe Hotnews

O supravietuire a incendiului din Colectiv, Tedy Ursuleanu, si-a cunoscut astazi, la doi ani de zile, salvatorul: Nu asteapta nimic, mi-a spus Asta trebuia sa fac!

Mariana Oprea cunoscuta ca Tedy Ursuleanu), care a suferit arsuri de gradul II si III in urma incendiului din Colectiv, a dezvaluit, luni, pe pagina sa deFacebookca, dupa doi ani de zile de la tragedie, a reusit sa il cunoasca pe omul care a salvat-o, riscandu-si propria viata. Dupa 2 ani, ne-am revazut si am reusit sa il strang in brate pe cel care m-a scos cu greu de acolo. Nu asteapta nimic, nici multumiri nici recunostinta, mi-a spus simplu Asta trebuia sa fac!, a scris ea.

Victimele incendiului din Colectiv, comemorate printr-un mars al chitarelor de sute de oameni

Victimele incendiului din 30 octombrie 2015 de la Clubul Colectiv au fost comemorate vineri seara, la locul tragediei, in acordurile chitarelor mai multor tineri care au cantat piese ale trupei Goodbye to Gravity, dar si ale lui Vali Sterian si ale.

O supravietuitoare a tragediei Colectiv, marturii cutremuratoare despre chinul prin care a trecut in ultimii doi ani: Tremur de durere in timp ce asistenta ma unge peste plagi

Alexandra Furnea este una dintre supravietuitorii incendiului din Clubul Colectiv. Tanara a povestit pe contul sau de Facebook, prin ce chinuri a fost nevoita sa treaca pentru a se recupera. Spune ca i-a.

Doi ani de la tragedia din Colectiv. Sute de oameni, la marsul organizat in memoria victimelor

Victimele incendiului din 30 octombrie 2015 de la Clubul Colectiv au fost comemorate vineri seara, la locul tragediei, in acordurile chitarelor mai multor tineri. Cateva sute de persoane au venit in.

Singura schimbare o vad in oameni. Un supravietuitor din Colectiv, analiza a societatii la 2 ani de la tragedie

Luni s-au implinit doi ani de la tragedia din Colectiv, atunci cand 65 de oameni si-au pierdut viata si alti zeci au ramas marcati atat fizic, cat si sufleteste. Ceea ce s-a.

Situatie alarmanta la doi ani de la tragedia din Colectiv. Doar opt cluburi din 5.700, in Capitala, au aviz ISU de functionare

Opt cluburi din 5700! Doar atatea au autorizatie de securitate la incendiu, in Capitala. Practic, clientii lor sunt victime ale aceleiasi inconstiente care a omorat tinerii din Colectiv,.

Marturii cutremuratoare ale unei supravietuitoare din Colectiv: inchid ochii pregatita sa nu ii mai deschid vreodata, cuprinsa de febra, cu corpul ruinat si sufletul facut cenusa

Marturii cutremuratoare ale unei supravietuitoare a tregediei din clubul Colectiv. La doi ani de la incendiul care a luat 64 de vieti si a indurerat o tara intreaga, Alexandra Furnea si-a gasit.

O supravietuitoare din Colectiv povesteste calvarul pe care l-a trait la Spitalul de Arsi: Aceste lucruri trebuie sa se stie / Am scris acest text pentru ca vreau un altfel de sistem medical public in Romania

O supravietuitoare a tragediei din clubul Colectiv, Alexandra Furnea, a povestit vineri, pe pagina sa de Facebook, calvarul prin care a trecut in timp ce era internata si acuza medicii ca i-au mintit atunci cand mama sa a intrebat daca nu ar fi mai bine sa fie transferata in strainatate. Aceasta afirma ca a aflat, din scrisorile medicale, ca a fost contaminata cu Pseudomonas multirezistent in toate plagile si ca lua zilnic un cocktail de 5 antibiotice, pentru ca este racita. Cu siguranta am 'adus de acasa' o pneumonie. In niciun caz nu am dobandit-o in spital', spune tanara.

Ranitii din Colectiv: Nu s-a schimbat nimic. S-a revenit la anormalitatea de acum doi ani

La doi ani dupa incendiul din clubul bucurestean Colectiv, in urma caruia au murit 65 de tineri si au fost ranite aproape 200 de persoane, ranitii sustin, intr-o serie de declaratii pentru News. ro, ca nu s-a schimbat nimic, in afara de cateva guverne, disparitia unor oameni politici si inchiderea unor cluburi, si nici nu se asteapta sa se schimbe prea curand.

Mii de persoane comemoreaza doi ani de la tragedia din Colectiv - VIDEO

Victimele tragediei din Clubul Colectiv sunt comemorate, vineri seara, in Bucuresti, prin Marsul Chitarelor. Marsul chitarelor a inceput la ora 19:00, in parcul din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )