Libnet.ro
UNICEF

10:15

A trait un cosmar in liceu din cauza modului in care arata, dar totul s-a schimbat total! Cum arata tanara care acum frange inimile barbatilor

Antena3 Antena3,
A trait un cosmar in liceu din cauza modului in care arata, dar totul s-a schimbat total! Cum arata tanara care acum frange inimile barbatilor

O tanara din Elvetia a fost mereu rusinata de modul in care arata. Nu doar ca a trait un cosmar total in adolescenta, in liceu, dar uneori inventa motive pentru a nu se intalni cu niciun. continuă pe Antena3

Al cincilea deces din cauza gripei: Un barbat n vrsta de 70 de ani din Mures

Un barbat in varsta de 70 de ani din judetul Mures a murit, luni, din cauza gripei, fiind cel de-a cincilea deces din cauza acestui virus in acest sezon, anunta Institutul National de Sanatate Publica. Barbatul suferea si de alte boli si nu era vaccinat antigripal.

Pedeapsa redusa pentru un violator din cauza conditiilor necorespunzatoare din penitenciar

Un condamnat la inchisoare pentru viol si tentativa de viol a beneficiat de reducerea pedepsei cu 180 de zile, considerate executate suplimentar cu titlul de masura compensatorie, din cauza conditiilor necorespunzatoare din penitenciar, potrivit Mediafax. Decizia definitiva apartine Curtii de Apel Oradea.

Mai multi romani MORTI din cauza VIRUSULUI GRIPAL! Ministrul Pintea avertizeaza: Perioada de varf, in februarie

Patru romani au murit din cauza virusul gripal,d e la inceputul sezonului. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca deocamdata nu se poate vorbi despre o epidemie. Pintea a avertizat ca se.

Un barbat a murit din cauza gripei porcine: Medicii nu au mai putut face nimic

Un barbat din Timis a murit din cauza gripei porcine. in varsta de 32 de ani, acesta era internat la Spitalul Judetean din Timisoara dupa ce contactase virusul AH1N1, informeaza Digi 24. Barbatul era.

Ancheta din cauza Autostrazii Sibiu-Pitesti

Premierul a trimis corpul de control la Compania de Drumuri din cauza Autostrazii Pitesti-Sibiu. Asta pentru ca desi exista proiectul inca de acum zece ani, lucrarile nu vor incepe nici anul.

DIN CAUZA BREXITULUI EY: Active de 1.000 miliarde dolari vor fi mutate din Marea Britanie

Active in valoare de aproape 1. 000 de miliarde de dolari 800 de miliarde de lire sterline) sunt mutate din Marea Britanie in noile centre financiare din Uniunea Europeana, inaintea Brexitului, se arata intr-un raport publicat de firma de consultanta EY, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

MAREA BRITANIE: Active de 1.000 miliarde dolari, mutate din cauza Brexitului

Active in valoare de aproape 1. 000 de miliarde de dolari 800 de miliarde de lire sterline) sunt mutate din Marea Britanie in noile centre financiare din Uniunea Europeana, inaintea Brexitului, se arata intr-un raport publicat de firma de consultanta EY, transmite Reuters.

Aeroportul Heathow din Londra a anulat toate zborurile din cauza unor drone

Zborurile care decolaudin aeroportul Heathrow din Londra marti dupa-amiaza au fost anulate din cauza unor drone. Angajatii de la Heathrow au declarat ca au observat dronele in vecinatatea.

Un tanar de 33 e ani a murit la Timisoara din cauza gripei. Nu avea probleme anterioare de sanatate

Un barbat de 33 de ani din Arad a decedat la Spitalul Judetean din Timisoara in urma unor multiple complicatii provocate de o gripa pe care a contactat-o in colectivitatea in care lucra. El a fost transferat.

Un tanar de 33 de ani a murit la Timisoara din cauza gripei. Nu avea probleme anterioare de sanatate

Un barbat de 33 de ani din Arad a decedat la Spitalul Judetean din Timisoara in urma unor multiple complicatii provocate de o gripa pe care a contactat-o in colectivitatea in care lucra. El a fost transferat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )