Libnet.ro
UNICEF

19:30

Surpriza emotionanta pentru un baiat roman din Italia care lupta cu leucemia

Antena3 Antena3,
Surpriza emotionanta pentru un baiat roman din Italia care lupta cu leucemia

Un baiat roman de 14 ani, stabilit cu familia in Italia, a avut parte de o emotionanta surpriza de sarbatori. Apropiatii i-au pregatit un cadou tanarului, care lupta cu leucemia. continuă pe Antena3

Un roman din Italia a injunghiat de 11 ori un barbat in Italia, in a doua zi de Craciun

Un roman de 47 de ani a injunghiat de 11 ori un egiptean care ii era partener de infractiuni, in a doua seara de Craciun. Incidentul s-a petrecut in Florenta, Italia, iar romanul a fost retinut.

Guvernul aloca 8 milioane de euro pentru Pavilionul 6 din Herculane, care redevine sanatoriu militar

Sanatoriul Medical Militar Regele Ferdinand I Hotel, cladirea Ministerului Apararii din Baile Herculane, considerata una dintre cele mai frumoase din oras, ar trebui sa intre in santier in 2020, dupa ce Guvernul a alocat aproape 8.

Clipe grele pentru Oana Roman! A ajuns de urgenta la spital cu fiica sa. Ce se intampla, acum, cu cele doua

Fiica Oanei Roman se confrunta cu probleme de sanatate, iar vestile nu au fost deloc bune pentru vedeta, chiar de sarbatorile de iarna din acest an. Aceasta facut si un anunt pe conturile sale de pe retelele sociale, prin care le-a dezvaluit tuturor cu ce se confrunta, in prezent. Se pare ca odata cu despartirea .

Pericol iminent pentru toti pensionarii din Romania. Ce se intampla cu sistemul de pensii in 2020

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii trage cateva semnale de alarma cu privire la sistemul actual de pensii din Romania, care se afla intr-un pericol iminent generat de scaderea numarului actual de persoane care sunt inscrise in campul muncii. Ministrul Muncii, ultimele declaratii despre pensii Subiectul pensiilor este unul despre care liberalii discuta intens inca de cand .

Cine este tanarul din Constanta care s-a sinucis din dragoste. S-a aruncat de la etajul 8

Un tanar din Constanta si-a pus capat zilelor in seara de duminica din cauza unei iubiri neimpartasite. Baiatul in varsta de 25 de ani s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc din Constanta. Parintii acestuia sunt sfasiati de durere. Caz terifiant la Constanta. Un tanar s-a aruncat de la etajul opt Eduard s-a .

Rares Bogdan, despre desfiintarea Sectiei Speciale pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie: Sa nu sarim ca naivii

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a sarit in apararea ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, dupa desfiintarea Sectiei Speciale pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie.

Faze tari: Surpriza uriasa pentru familia care si-a facut in casa un Lamborghini. Ce a primit de Craciun; Soarele artificial al chinezilor ar putea fi operational in 2020

Cum a reusit un cuplu sa transforme o biserica de 120 de ani in camin de locuit. in urma cu doi ani si jumatate, Anastasiia si Gunther, un tanar cuplu din Maryland. in urma unui transplant de maduva, un barbat are doua ADN-uri. La cateva luni dupa ce a fost supus unui transplant de maduva, un barbat din SUA a aflat cu stupoare.

Caz socant in Craiova. Un barbat care se intorsese pentru sarbatori din Italia si-a gasit sfarsitul, dupa ce a fost omorat in bataie de un sofer

Caz socant in Craiova. Un om de 41 de ani, care locuia in Italia, si-a gasit sfarsitul dupa ce a fost snopit in bataie pe o strada. Victima a fost batuta fara mila de un sofer deranjat ca mergea baut pe mijlocul drumului.

Ministrul italian al Educatiei a demisionat fiindca Guvernul nu a alocat bani pentru imbunatatirea conditiilor din scoli

Ministrul italian al Educatiei, Lorenzo Fioramonti, membru in Miscarea 5 Stele, si-a dat demisia si i-a trimis o scrisoare premierului Giuseppe Conte. Motivatiile deciziei sale nu sunt inca clare, dar diferite ziare scriu ca Fioramonti ceruse noi fonduri pentru ministerul sau care, in legea bugetara pentru 2020 aprobata pe 24 decembrie, nu fusesera alocate.

Escrocheriile cu criptomonede si cresterile din piata care au marcat anul 2019

In 2019, prima criptomoneda 8213; bitcoin 8213; a implinit 10 ani de la prima tranzactie. Desi piata monedelor digitale este inca una destul de tanara, a cunoscut deja cresteri si scaderi spectaculoase. Astfel, criptomonedele au atras pe langa atentia investitorilor si pe cea a infractorilor. Iata cateva dintre cele mai performante monede digitale, dar si unele dintre cele mari escrocherii din industria criptomonedelor, din 2019.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )