Libnet.ro
UNICEF

20:00

Surpriza extrem de neplacuta pentru clientii celui mai mare hipermarket din Bucuresti. FOTO

Antena3 Antena3,
Surpriza extrem de neplacuta pentru clientii celui mai mare hipermarket din Bucuresti. FOTO

Supriza neplacuta pentru clientii unui hipermarket din Bucuresti. Locuitorii Capitalei care au hotarat sa-si faca cumparaturile de weekend vineri seara au avut parte de nervi si nevoie de multa stapanire de sine pentru a nu suna la protectia consumatorului. continuă pe Antena3

Kanal D, peste Pro TV si Antena 1 in audiente cu serialul Bahar: cea mai mare crestere pentru postul turcesc

Kanal D a beneficiat de cea mai mare crestere in topul audientelor inceputului de 2016 odata cu difuzarea serialului turcesc Bahar - Viata furata. Postul turcesc a ajuns sa fie in prime-time chiar si peste Pro TV si Antena 1.

Anuntul facut de McDonalds Romania. Compania a inregistrat cel mai mare profit de la intrarea pe piata

McDonalds Romania a obtinut in 2015 cel mai mare profit de la intrarea pe piata, de peste 10 mil. euro, de peste doua ori mai mare decat in anul anterior si de peste zece ori mai mare decat in 2012, cel.

Presedintele Ucrainei: Pericolul unui razboi deschis cu Rusia este mai mare

Liderul de la Kiev, Petro Porosenko, a declarat ca amenintarea privind declansarea unui razboi deschis dintre Ucraina si Rusia este mai mare in acest an, iar Moscova ignora prevederile Acordului de la Minsk.

Cine este sateanul care a stopat cea mai mare aberatie cu fonduri UE din Romania: groapa de gunoi din varful muntelui

Apicultorul Aristide Maxim este vocea satenilor din localitatea suceveana Pojorata, care au reusit sa anuleze in instanta cea mai mare aberatie cu fonduri UE realizata vreodata in Romania: o groapa de gunoi in varful muntelui, intr-unul dintre cele mai frumoase pasuri rutiere din tara.

Ce-i raspunde Bula profesoarei la scoala. Bancuri savuroase din universul celui mai hatru personaj romanesc

Amuzantul personaj Bula a devenit emblema bancurilor si poantelor. El a fost creionat drept cel mai neserios si parsiv om, care are parte doar de situatii penibile, care starnesc rasul.

Viata lui Benoit Violier si marea durere a celui mai bun chef din lume: Mi-am pierdut doi parinti in numai cateva saptamani

Viata lui Benoit Violier. Bucatarul chef Benoit Violier, in varsta de 44 de ani, a fost descoperit impuscat, in casa lui din Elvetia, la numai cateva luni dupa ce restaurantul sau a fost desemnat cel mai bun din lume, primind trei stele Michelin.

Nuclearelectrica, cea mai mare apreciere din BET

Perspectivele de vanzare pentru Oltchim OLT) si Albalact ALBZ) au mentinut cele doua titluri in topul randamentelor, in saptamana 25 ianuarie - 1 februarie, tranzactiile fiind reduse pe cele doua simboluri, dar in urcare fata de media de la inceputul anului.

Cea mai mare achizitie Made in China: ChemChina ofera 43 de miliarde de dolari pentru Syngenta Elvetia

China National Chemical Corp ChemChina a facut o oferta neasteptata pentru preluarea producatorului elvetian de pesticide si semninte Syngenta pentru care plateste 42,8 miliarde de dolari, a anuntat Bloomberg si Wall Steet Journal, citand surse apropiate negocierilor.

Apple planuieste sa acapareze Android printr-un numar din ce in ce mai mare de aplicatii

Gigantul din Cupertino a inceput asaltul asupra sistemului de operare al Google anul trecut, cand a lansat aplicatia Apple Music pentru Android. Dar se pare ca lucrurile nu se vor opri aici. Pe langa faptul ca Apple a introdus un nou update neobisnuit pentru Apple Music pe Android, care va permite utilizatorilor sa salveze muzica [].

Mamele care adopta un copil mai mare de doi ani ar putea primi o indemnizatie de 1.700 de lei

Mamele care adopta copii mai mari de doi ani ar putea beneficia de o indemnizatie de aproximativ 1. 700 de lei si de concediu de acomodare de un an, potrivit modificarilor aduse legii adoptiei, adoptate de Comisia pentru munca si protectie sociala a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )