Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ce surpriza a primit Catalin Botezatu. Lidia Buble l-a uimit total, a ramas fara cuvinte

Playtech Playtech,
Ce surpriza a primit Catalin Botezatu. Lidia Buble l-a uimit total, a ramas fara cuvinte

Lidia Buble este sensibilitatea lui Catalin Botezatu, lucru afirmat de creatorul de moda cu fiecare ocazie cand este mentionat numele artistei. Dar daca pana acum elogiile au fost cuprinzatoare, de azi vor trece la un alt nivel, caci solista l-a surprins intr-un mod inedit pe criticul vestimentar. Catalin Botezatu, uimit de Lidia Buble. Ce surpriza . continuă pe Playtech

Lidia Buble i-a uimit pe toti in noaptea de Craciun. Mii de oameni au vazut-o asa, nu se asteptau la asta

Ca majoritatea dintre noi si Lidia Buble a sarbatorit ajunul de Craciun in familie. Vedeta a decis sa plece la Deva si sa sta alaturi de familie in seara magica de ajun. Lidia Buble a decis sa arate cum a petrecut live, pe Facebook. Lidia Buble, seara magica alaturi de familie in ultima perioada, blonda .

EXCLUSIV Lidia Buble i-a adus cea mai mare rusine publica tatalui ei. E clar, e cale lunga pana la cainta

Solista Lidia Buble 27 de ani) are un trup de invidiat si este o seducatoare de prima mana. insa decizia de a posta, recent, pe retelele sociale o serie de fotografii incendiare in care isi expune trupul de fotomodel, desi a fost salutata de miile de fani, a fost primita cu reticenta de familia ei .

EXCLUSIV Catalin Botezatu, sarut patimas cu Madalina Manole. Imaginea e istorica: Mi se face pielea de gaina cand revad imaginile!

Madalina Manole a fost solista cu cele mai frumoase piese de dragoste, in palmares avand zeci de compozitii semnate de fostul ei sot, Serban Georgescu. in 1996, artista a facut furori cu videoclipul melodiei Nici nu mai cred ca te-am iubit, postat recent pe Facebook si de fratele artistei, Marian Manole, si in care Madalina .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )