Libnet.ro
UNICEF

17:15

Surpriza de proportii: Va deveni, din nou, TATA (FOTO)

B1 B1,
 Surpriza de proportii: Va deveni, din nou, TATA (FOTO)

Este considerat cel mai bun jucator din lume in activitate. Totul ii merge perfect, da goluri pe banda rulanta, si-a calificat Nationala la Campionatul Mondial din Rusia si, mai nou, totul este perf. continuă pe B1

Veste buna pentru turisti: Big Ben va suna din nou in timpul sarbatorilor de iarna

Lucrarile de renovare la Big Ben vor lua o pauza la sfarsitul lunii decembrie pentru a permite faimosului ceas britanic sa bata din nou intre 23 decembrie si Anul Nou, potrivitSkyNews.

CARBURANTII S-AU SCUMPIT DIN NOU!

Preturile la carburanti au crescut din nou, la mai putin de doua saptamani de la ultima majorare. Vineri, litrul de benzina si motorina a ajuns la 5,2 lei, fata de 5,05 lei cat costa in.

Carburantii s-au scumpit din nou: Motorina si benzina au ajuns la 5,2 lei/litru, GPL-ul la 2,4 lei

Preturile la pompa au urcat din nou, ajungand, vineri, la 5,2 lei/litru pentru motorina si benzina fata de 5,05 lei/litru in zilele anterioare) si la 2,4 lei/litru pentru gazul petrolier lichefiat GPL), fata de 2,2 lei/litru. Soferii cred ca aceste scumpiri sunt gaz pe focul tensiunilor politice, scrie Mediafax.

Carburantii s-au scumpit din nou. Vezi noile preturi la motorina si benzina

Preturile la pompa au urcat din nou, ajungand vineri la 5,2 lei/litru pentru motorina si benzina fata de 5,05 lei/litru in zilele anterioare) si la 2,4 lei/litru pentru gazul petrolier lichefiat.

Se reinfiinteaza vechea formatie Compact! Vezi cine face partea din noua trupa (FOTO)

Surpriza placuta pentru fanii vechii trupe Compact! Sapte artisti din istoria popularului grup Compact, inclusiv membrul fondator Costi Camarasan, s-au unit pentru a face concurenta formatiei ce a ramas pe.

Cine-a pus fantana in drum? Dorel loveste din nou (FOTO)

O fantana rasare in mijlocul drumului, chiar pe carosabil. Putul se afla in mjlocul unei strazi din orasul Buzias, oricat de ciudat pare. Fantana are o poveste.

Dodon loveste din nou: Limba moldoveneasca e identica cu italiana (VIDEO)

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon recidiveaza cu o noua observatie lingvistica de aceeasi mare profunzime dupa cum ne-a obisnuit. Limba moldoveneasca este aproape identica cu cea italiana, iar.

Steagul Ungariei, urcat oficial langa statuia lui Mihai Viteazul din Alba Iulia (FOTO)

Restaurarea unui monument din Alba Iulia creaza controverse in spatiul public. Langa statuia lui Mihai Viteazul din Cetatea Alba Carolina, la ultimul monument steluta cu brate rasucite .

Turcia a prelungit din nou starea de urgenta introdusa dupa tentativa de rasturnare a lui Erdogan

Guvernul de la Ankara a aprobat o noua prelungire a starii de urgenta in Turcia, introdusa dupa tentativa de puci din 15 iulie 2016, a anuntat purtatorul de cuvant al cabinetului, Bekir Bozdag.

ISIS loveste din nou: 30 de morti in Egipt

Cel putin 24 de militanti si sase soldati au fost ucisi duminica in atacuri asupra unor puncte militare de control din nordul Sinaiului, a precizat armata egipteana intr-un comunicat citat de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )