Libnet.ro
UNICEF

20:30

Turcia a prelungit din nou starea de urgenta introdusa dupa tentativa de rasturnare a lui Erdogan

România Liberă România Liberă,
Turcia a prelungit din nou starea de urgenta introdusa dupa tentativa de rasturnare a lui Erdogan

Guvernul de la Ankara a aprobat o noua prelungire a starii de urgenta in Turcia, introdusa dupa tentativa de puci din 15 iulie 2016, a anuntat purtatorul de cuvant al cabinetului, Bekir Bozdag. continuă pe România Liberă

Veste buna pentru turisti: Big Ben va suna din nou in timpul sarbatorilor de iarna

Lucrarile de renovare la Big Ben vor lua o pauza la sfarsitul lunii decembrie pentru a permite faimosului ceas britanic sa bata din nou intre 23 decembrie si Anul Nou, potrivitSkyNews.

CARBURANTII S-AU SCUMPIT DIN NOU!

Preturile la carburanti au crescut din nou, la mai putin de doua saptamani de la ultima majorare. Vineri, litrul de benzina si motorina a ajuns la 5,2 lei, fata de 5,05 lei cat costa in.

Carburantii s-au scumpit din nou: Motorina si benzina au ajuns la 5,2 lei/litru, GPL-ul la 2,4 lei

Preturile la pompa au urcat din nou, ajungand, vineri, la 5,2 lei/litru pentru motorina si benzina fata de 5,05 lei/litru in zilele anterioare) si la 2,4 lei/litru pentru gazul petrolier lichefiat GPL), fata de 2,2 lei/litru. Soferii cred ca aceste scumpiri sunt gaz pe focul tensiunilor politice, scrie Mediafax.

Carburantii s-au scumpit din nou. Vezi noile preturi la motorina si benzina

Preturile la pompa au urcat din nou, ajungand vineri la 5,2 lei/litru pentru motorina si benzina fata de 5,05 lei/litru in zilele anterioare) si la 2,4 lei/litru pentru gazul petrolier lichefiat.

Bacsisul ar putea fi din nou impozitat

Bacsisul ar putea fi in curand impozitat, dupa o incercare mai veche si nereusita. Asta isi doresc cei din organizatiile de hoteluri si restaurante, dar nu si ospatarii, care se.

Dodon loveste din nou: Limba moldoveneasca e identica cu italiana (VIDEO)

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon recidiveaza cu o noua observatie lingvistica de aceeasi mare profunzime dupa cum ne-a obisnuit. Limba moldoveneasca este aproape identica cu cea italiana, iar.

Surpriza de proportii: Va deveni, din nou, TATA (FOTO)

Este considerat cel mai bun jucator din lume in activitate. Totul ii merge perfect, da goluri pe banda rulanta, si-a calificat Nationala la Campionatul Mondial din Rusia si, mai nou, totul este perf.

ISIS loveste din nou: 30 de morti in Egipt

Cel putin 24 de militanti si sase soldati au fost ucisi duminica in atacuri asupra unor puncte militare de control din nordul Sinaiului, a precizat armata egipteana intr-un comunicat citat de.

Cine-a pus fantana in drum? Dorel loveste din nou (FOTO)

O fantana rasare in mijlocul drumului, chiar pe carosabil. Putul se afla in mjlocul unei strazi din orasul Buzias, oricat de ciudat pare. Fantana are o poveste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )