Libnet.ro
UNICEF

19:30

Italian Open 2020. Cand joaca Simona Halep primul meci

B1 B1,
Italian Open 2020. Cand joaca Simona Halep primul meci

Italian Open 2020 se desfasoara al Roma, in perioada 14 - 21 septembrie. Simona Halep este favorita competitiei si va juca direct in turul al doilea. Simona Halep va juca impotriva castigatoarei. continuă pe B1

Simona Halep, luata sub garda? Ion Tiriac, dezvaluiri uimitoare: Facem lagar nazist din tenis?!

Ion Tiriac, in varsta de 81 de ani, proprietarul turneului de la Madrid, a vorbit in cadrul unui interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor despre restrictiile severe care le-au fost impuse jucatorilor de tenis pe fondul pandemiei de coronavirus. Simona Halep, luata sub garda? De altfel, muti sportivi s-au plans la US Open de conditiile de .

Patricia Tig, felicitata de Simona Halep pentru primul trofeu WTA

Simona Halep a felicitat-o, luni, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter pe Patricia Tig pent.

WTA Roma: Simona Halep si Monica Niculescu fac echipa in proba de dublu

Simona Halep evolueaza si la dublu, la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, in echipa cu Monica Niculescu. Romancele vor intalni in primul tur cuplul ucrainean Elina SvitolinaDayana Yastremska.

Simona Halep i-ar fi facut tatalui ei un cadou spectaculos. Cu ce a vrut sa-l surprinda pe Stere Halep

Simona Halep, numarul 2 WTA, va juca saptamana viitoare la turneulde la Roma. Se pare ca inainte de competitie a vrut sa isi surprinda tatal cu un cadou extravagant. Simona Halep i-ar fi.

Simona Halep, veste excelenta la Roland Garros. A fost facut anuntul oficial

Simona Halep este privita ca avand prima sansa la castigarea Roland Garros-ului, in special dupa ce invingatoarea de anul trecut, australianca Ashleigh Barty, a precizat ca nu va fi prezenta anul acesta a Openul Frantei. Simona Halep, veste excelenta la Roland Garros Astfel,casele de pariuri ii acorda Simonei cota 6 la castigarea Grand Slam-ului pe .

Surpriza uriasa la Roma! Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la turneul de la Roma, de categorie Premier 5. Surpriza in partida dintre Anastasija Sevastova si Jasmine Paolini, din turul 1 al competitiei. Jucatoarea din Italia, locul 99 WTA, a reusit sa obtina victoria, scor 6-2, 6-3. Desi este considerata o specialista pe zgura si este si mai .

Simona Halep a facut un cadou de 300.000 de euro. Bijuteria care ia ochii tuturor

In 2016, Simona Halep devenea campioana unei mari iubiri si promitea ca acolo este abia inceputul unei cariere glorioase. in 2019, Arena Nationala era deja prea mica pentru ea. Reusite peste reusite si bani pentru a-i intoarce cu lopata, insa nu arunca cu ei in stanga si-n dreapta. Cu ajutorul lor isi surprinde si apropiatii.

Ce se intampla la turneul de la Roma. Simona Halep e uluita de toata situatia

Simona Halep revine saptamana viitoare in circuitul WTA, pentru turneul Premier 5 de la Roma. Se anunta o competitie foarte puternica, dupa ce toate jucatoarele de top s-au inscris. Doar ca, treptat, foarte multe dintre starurile circuitului feminin au anuntat ca renunta la participarea la Roma. Prima dintre ele a fost chiar liderul clasamentului, Ashleigh .

Simona Halep: Sunt inca putin speriata

Ajunsa la Roma pentru al doilea turneu dupa reluarea sezonului WTA, Simona Halep spune ca inca este speriata de efectele pandemiei de Covid-19 la nivel global.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Roma

Desemnata cap de serie numarul unu la competitia WTA Premier 5 de la Foro Italico, Simona Halep va juca direct in turul al doilea.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )