Libnet.ro
UNICEF

15:15

Surse: Gabriel Oprea a refuzat sa demisioneze

Antena3 Antena3,
Surse: Gabriel Oprea a refuzat sa demisioneze

Liderii PSD, in frunte cu Liviu Dragnea, i-au recomandat, marti seara, lui Victor Ponta, dupa amplele proteste din tara, sa ii ceara demisia din Guvern lui Gabriel Oprea, acesta refuzand, astfel incat. continuă pe Antena3

Surse. Dosarul politistului mort: Gabriel Oprea ar fi folosit ilegal coloana oficiala

Ministrul demisionar de Interne Gabriel Oprea ar fi folosit ilegal coloana oficiala, este prima concluzie a anchetatorilor in dosarul politistului Bogdan Gigina, care a murit in timp ce deschidea coloana oficiala a ministrului Oprea. Astfel, dosarul a fost transferat la Parchetul General.

Deputatul PSD Mihai Sturzu cere PSD sa renunte la coalitia de guvernare cu UNPR din cauza gesturilor inacceptabile ale vicepremierului Gabriel Oprea si primarului Cristian Popescu Piedone

Deputatul Mihai Sturzu cere Partidului Social Democrat renuntarea la coalitia de guvernare cu UNPR, din cauza gesturilor politice inacceptabile ale vicepremierului Gabriel Oprea si primarului Cristian Popescu Piedone, se arata intr-un comunicat remis HotNews. ro. Tacerea domnului Gabriel Oprea in cazul politistului care a pierit intr-un accident de motocicleta, ca si fuga de raspundere a primarului Sectorului 4 dupa tragedia petrecuta in clubul Colectiv sunt nu numai inadmisibile ca atitudini, ci si semnul unei nepasari profunde fata de moartea unor romani. Sa se ia act de faptul ca in cazul unor inalti demnitari de acest tip nepasarea este chiar cea care determina, in ultima instanta, moartea, a spus deputatul Mihai Sturzu.

Gabriel Oprea, explicatii in Parlament saptamana viitoare, in locul lui Ponta

ACTUALIZARE 17:34 PNL va depune o alta motiune impotriva lui Oprea Ion Popa, liderul Grupului PNL din Senat, a afirmat, intr-un comunicat de presa, ca PNL isi exprima solidaritatea fata de familiile victimelor din tragedia de vineri, din clubul Colectiv, si ca, in contextul actual, a hotarat retragerea motiunii simpla impotriva lui Gabriel Oprea si sa depuna in perioada urmatoare o alta motiune, impotriva aceluiasi ministru.

Premierul nu mai da explicatii luni in parlament pe tema coloanelor oficiale pentru demnitari. Gabriel Oprea vine lunea viitoare in plen, in locul lui Ponta

Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat luni solicitarea liberalilor de a amana timp de o saptamana dezbaterea din cadrul Orei Guvernului, in cadrul careia premierul Victor Ponta trebuia sa prezinte responsabilitatea Executivului in ceea ce priveste respectarea Codului rutier si utilizarea Politiei Rutiere la insotirea demnitarilor. Tema a fost propusa saptamana trecuta de catre liberali, in urma mortii politistului pe motocicleta care deschidea calea coloanei oficiale a vicepremierului Gabriel Oprea.

PNL vrea sa amane cu o saptamana motiunea simpla impotriva lui Gabriel Oprea

Partidul National Liberal va cere Biroului Permanent al Senatului amanarea cu o saptamana a dezbaterii privind motiunea simpla impotriva ministrului de Interne, Gabriel Oprea, anunta un comunicat al partidului. PNL justifica decizia prin faptul ca Romania este in doliu national dupa tragedia de la Clubul Colectiv. Gabriel Oprea este unul dintre ministrii cu atributii in gestionarea situatiilor de urgenta.

Ramasitele zilei. Cu Gabriel Oprea

Ia priviti colea proba de cinism: dupa ce moartea politistului Bogdan Gigina, in care a jucat un rol principal, a fost coplesita mediatic de moartea altor 32 de tineri in clubul Colectiv, care credeti ca era grija cea mai mare a lui Gabriel Oprea? Sa ia sub protectia sa Antenele lui Dan Voiculescu, care i-au ramas fidele in aceste scandaluri cam tot atat cat a fost Goebbels fata de F369;hrer.

Gabriel Oprea mergea cu coloana oficiala inclusiv la saloanele de infrumusetare

Gabriel Oprea a folosit coloana oficiala, de la inceputul anului, de 1. 600 de ori, inclusiv pentru a se deplasa la restaurant sau la saloane de infrumusetare, scrie Digi 24, care citeaza declaratii ale politistilor date in fata procurorilor.

Dosarul mortii politistului Bogdan Gigina a fost preluat de Parchetul general: Suspiciuni ca Gabriel Oprea a folosit abuziv coloana oficiala

Dosarul privind accidentul in care si-a pierdut viata politistul Bogdan Gigina a fost preluat de Parchetul General, existand suspiciunea ca Gabriel Oprea a folosit abuziv coloana oficiala, anunta Digi 24. Potrivit surselor HotNews. ro, Tribunalul Bucuresti si-a declinat competenta abia dupa ce inspectia judiciara s-a autosesizat in aceast dosar si cerceteaza daca Parchetul de pe langa Tribunalului Bucuresti are competenta necesara pentru a instrumenta dosarul vizand moartea politistului Bogdan Gigina.

Profit: Gabriel Oprea a cerut Finantelor sa primeasca sediile Antenei si Grivco pentru Ministerul de Interne

Ministrul de Interne Gabriel Oprea a cerut Ministerului Finantelor sa ii dea in administrare sediile Grivco, Intact si ale televiziunilor Antena 1 si Antena 3, imobile care i-au apartinut omului de afaceri Dan Voiculescu, informeaza publicatia Profit. ro. Invocand lipsa de spatiu cu care se confrunta Ministerul de Interne, a fost redactat chiar si un proiect de Hotarare de Guvern prin care sa fie trecute din proprietatea privata a statului in domeniul public al statului si administrarea Ministerului Afacerilor Interne.

PNL a retras, temporar, motiunea simpla impotriva lui Gabriel Oprea depusa la Senat

PNL a anuntat ca a retras de pe ordinea de zi a plenului Senatului motiunea simpla impotriva vicepremierului Gabriel Oprea, ca urmare a evenimentelor tragice de vineri seara din club Colectiv, insa senatorii liberali vor depune din nou o astfel de motiune la o data ce va stabilita ulterior.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )