Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mihai Fifor se retrage din cursa pentru prezidentiabilul din partea PSD

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor se retrage din cursa pentru prezidentiabilul din partea PSD

La o zi dupa ce ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat ca se retrage din cursa interna pentru a fi desemnat candidatul PSD la presedintia Romaniei, un alt nume greu din partid spune pas. Este vorba de. continuă pe Antena3

Mihai Fifor se retrage din cursa pentru alegerea prezidentiabilului PSD

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, s-a retras din cursa pentru alegerea candidatului social-democrat la alegerile prezidentiale din iarna, anunta Digi24. Acesta l-a urmat pe Eugen Teodorovici, care cu o zi in urma a facut acelasi anunt.

Cale libera pentru Dancila in cursa pentru Cotroceni. Mihai Fifor se retrage si el din competitia interna pentru prezidentiabilul PSD

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat pentru Digi24. ro ca se retrage din competitia interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale si o va sustine pe Viorica Dancila. Cu o zi in urma, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat si el ca se retrage din competitia interna.

Cale libera pentru Viorica Dancila spre prezidentiale. inca un candidat PSD se retrage din cursa

Se restrange competitia pentru candidatul PSD la prezidentiale. Dupa retragerea lui Eugen Teodorovici, un alt doritor iese din concurs. Este vorba despre Mihai Fifor, potrivit digi24.

Eugen Teodorovici a anuntat ca se retrage din cursa interna pentru prezidentiale

Eugen Teodorovici si-a anuntat duminica retragerea sa din cursa interna pentru alegerea candidatului PSD la prezidentiale, scrie Mediafax.

Primul social-democrat care se retrage din cursa catre Cotroceni. Sondajele comandate de PSD pentru desemnarea prezidentiabilului vor fi prezentate marti, in CExN

Eugen Teodorovici, presedintele executiv al PSD, a anuntat, duminica seara, ca nu mai doreste sa fie candidatul formatiunii la alegerile prezidentiale din toamna, astfel ca se retrage din cursa interna,.

MIHAI FIFOR: Barna lupta pentru protejarea intereselor proprii

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca presedintele USR, Dan Barna, lupta pentru protejarea intereselor proprii si ale celor care vor sa readuca in Romania Guvernul si Premierul and 0 and .

Partidul ADER si-a lansat candidatul in cursa pentru Cotroceni

Partidul Ader la Democratie, Educatie si Reconstructie ADER) si-a lansat, astazi, la Teatrul National, candidatul pentru alegerile prezidentiale. Presedintele formatiunii, Neculai Ontanu, a anuntat ca Andrei Stoican va fi cel care va candida in cursa pentru Cotroceni din partea formatiunii politice.

Cursa pentru Downing Street ajunge la final

Britanicii vor cunoaste marti numele succesorului prim-ministrului conservator Theresa May, un loc ce pare promis excentricului si controversatului Boris Johnson, a carui venire la putere ar intari posibilitatea unui Brexit fara accord. Deputatul de 55 de ani i se opune in cursa pentru putere lui Jeremy Hunt, 52 de ani, succesorul lui in fruntea diplomatiei britanice.

,,Nasul intra in cursa pentru Cotroceni : ,,ii voi pedepsi pe toti

Realizatorul de televiziune de la Nasul TV, Radu Moraru, a anuntat ca intra in cursa pentru alegeri.

Surse: Viorica Dancila ii cere lui Calin Popescu Tariceanu sa o sustina in cursa pentru prezidentiale

Conform unor surse, premierul Viorica Dancila i-ar cere presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu sa o sustina in cursa pentru prezidentiale. Aceasta sustinere potrivit surselor ar fi fost pusa in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )