Libnet.ro
UNICEF

00:07

Surse guvernamentale: Legal, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu nu poate fi citita duminica

Antena3 Antena3,
Surse guvernamentale: Legal, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu nu poate fi citita duminica

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu nu ar putea fi citita, duminica, in Parlament din motive procedurale, sustin surse apropiate prim-ministrului, pentru ca textul motiunii trebuie. continuă pe Antena3

Surse: Un singur parlamentar dintre cei 9 ai PSD Iasi va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Un singur parlamentar dintre cei 9 ai PSD Iasi va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, au declarat vineri pentru News. ro. surse din cadrul filialei iesene a PSD, care sustin ca situatia este delicata, intrucat majoritatea alesilor social-democratilor ieseni nu doresc caderea actualului Executiv.

Cei 4 parlamentari PSD de Sibiu vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Cei patru parlamentari PSD de Sibiu vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a decis vineri Biroul Judetean Permanent al organizatiei judetene. Biroul Judetean Permanent al Partidului Social Democrat Sibiu, compus din toti primarii si parlamentarii PSD Sibiu, intrunit vineri, a votat in unanimitate sustinerea motiunii de cenzura care va fi depusa luni impotriva Guvernului Sorin Grindeanu, se arata intr-un comunicat al PSD Sibiu.

Traian Basescu, liderul PMP: Nu vom sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu. PSD a facut o mare porcarie; sa si-o rezolve singuri

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat vineri, pentru News. ro, ca parlamentarii Partidului Miscarea Populara nu vor sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, iar social-democratii trebuie sa-si rezolve singuri aceasta porcarie.

Parlamentarii PSD Dambovita vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

PSD Dambovita, condus de presedintele Comisiei de control al SRI, Adrian Tutuianu, a anuntat ca sustine deciziile luate de Comitetul Executiv National, iar parlamentarii membri ai filialei vor vota motiunea de cenzura, considerand-o singura solutie constitutionala in contextul retragerii sprijinului politic pentru guvernul condus de Sorin Grindeanu, potrivit News. ro.

Parlamentarii PSD Dambovita vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Organizatia PSD Dambovita, condusa de senatorul Adrian Tutuianu, a anuntat ca parlamentarii organizatiei vor sustine motiunea de cenzura initiata de Partidul Social Democrat si ALDE in contextul retragerii sprijinului politic pentru guvernul condus de Sorin Grindeanu.

Surse: Doar un parlamentar din cei noua ai PSD Iasi ar vota motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu

Doar un parlamentar din cei noua ai PSD Iasi ar vota motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu, au declarat vineri surse din cadrul filialei iesene a PSD, care sustin ca situatia este delicata, intrucat majoritatea alesilor social-democratilor de Iasi nu doresc caderea Executivului.

Traian Basescu: PMP nu sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu. PSD a facut o mare porcarie

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat vineri, pentru News. ro, ca nu s-a intalnit cu liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea, respectiv Calin Popescu Tariceanu, in conditiile.

Ce va face USR in cazul unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Viceliderul grupului deputatilor USR, Dan Barna, a infirmat miercuri informatia potrivit careia parlamentarii Uniunii vor sustine Guvernul Grindeanu in cazul unei motiuni de cenzura. A aparut pe sur.

SURSE: PSD depune motiune de cenzura impotriva guvernului Sorin Grindeanu

Criza politica din interiorul PSD duce la masuri incredibile! PSD se pregateste sa depuna motiune de cenzura impotriva guvernului pe care tot ei l-au numit, sustin anumite surse politice. Aceasta.

Mihai Fifor: Parlamentul va fi convocat duminica pentru citirea motiunii de cenzura

Liderul senatorilor PSD, Mihai Fifor, a anuntat vineri noaptea ca Parlamentul va fi convocat duminica pentru a fi citita motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )