Libnet.ro
UNICEF

05:30

Surse: Un singur parlamentar dintre cei 9 ai PSD Iasi va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Hotnews Hotnews,
 Surse: Un singur parlamentar dintre cei 9 ai PSD Iasi va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Un singur parlamentar dintre cei 9 ai PSD Iasi va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, au declarat vineri pentru News. ro. surse din cadrul filialei iesene a PSD, care sustin ca situatia este delicata, intrucat majoritatea alesilor social-democratilor ieseni nu doresc caderea actualului Executiv. continuă pe Hotnews

Surse: Doar un parlamentar din cei noua ai PSD Iasi ar vota motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu

Doar un parlamentar din cei noua ai PSD Iasi ar vota motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu, au declarat vineri surse din cadrul filialei iesene a PSD, care sustin ca situatia este delicata, intrucat majoritatea alesilor social-democratilor de Iasi nu doresc caderea Executivului.

VIDEO Tensiune extrema in razboiul din PSD Iasi: Chirica a intrat neinvitat intr-o sedinta secreta convocata de seful filialei

Primarul Mihai Chirica a mers neinvitat la o sedinta a CEx PSD Iasi organizata vineri, 15 iunie, de liderul organizatiei judetene, Maricel Popa.

Falii in PSD Iasi: organizatia judeteana il sustine pe Dragnea, Chirica vorbeste despre demisia liderului suprem

In timp ce primarul Iasiului, Mihai Chirica, facea declaratii pe tema crizei politice generate de demisia ministrilor din cabinetul Grindeanu, organizatia judeteana a PSD Iasi a transmis un comunicat prin care anuntat ca este de partea lui Liviu Dragnea. Chirica a transmis joi o scrisoare deschisa catre membri CEX al PSD.

Scandal monstru dupa ce Chirica a aparut neinvitat la sedinta CEx a PSD Iasi

Mihai Chirica a intrat inopinat la sedinta CEx a PSD Iasi la care nu a fost invitat, scrie Ziarul de Iasi. Reuniunea a fost convocata de catre Maricel Popa, scopul fiind o declaratie de sustinere a motiunii.

VIDEO: Primarul Mihai Chirica a aparut neinvitat la sedinta CEx a PSD Iasi

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a aparut neinvitat la sedinta Comitetului executiv al PSD Iasi, convocata de Maricel Popa pentru adoptarea unei declaratii de sustinere a motiunii de cenzura impotriva premierului Grindeanu, scrie Ziarul de Iasi.

Mutare extrem de importanta a taberei Dragnea: Sevil Shhaideh, unul dintre cei mai loiali aliati ai lui Liviu Dragnea, anunta ca a dat drumul la robinetul cu bani de la stat pentru liderii locali

Miscare extrem de importanta in razboiul politic dintre Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea: Ministerul Dezvoltarii, condus de Sevil Shhaideh, unul dintre cei mai loiali aliati ai lui Dragnea, a terminat analiza proiectelor inscrise in etapa a doua a Programului National de Dezvoltare Locala PNDL) si a decis cine va primi finantare, se arata intr-un comunicat emis vineri de institutie.

FCSB poate ramane fara unul dintre cei mai importanti jucatori

Dupa o perioada nu tocmai stralucita pe care a traversat-o,Mihai Pintiliia fost unul dintre cei mai buni jucatori aiSteleipe finalul campionatului. Si la echipa nationala prestatiile.

Val de tradari in PSD! Cine il sustine pe Grindeanu

Doar un parlamentar din cei noua ai PSD Iasi ar vota motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu, au declarat vineri surse din cadrul filialei iesene a PSD, care sustin ca situatia este.

Surse: Sorin Grindeanu, exclus din PSD; social-democratii depun motiune de cenzura

ACTUALIZARE 15:51 Basescu: Daca Dragnea isi face iluzii ca o motiune impotriva Guvernului Grindeanu va trece prin Parlament, se insala amarnic Liderul PMP, Traian Basescu, a afirmat astazi ca premierul Sorin Grindeanu este obligat de Constitutie sa isi faca Guvern. *ACTUALIZARE 15:26 Premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, au decis membrii Comitetului Executiv al partidului, reuniti in sedinta, potrivit unor surse politice. De asemenea, social-democratii urmeaza sa depuna motiune de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu. *ACTUALIZARE 15:24 Surse: Victor Ponta va fi numit sef al Secretariatului General al Guvernului *ACTUALIZARE 14:47 USR cere alegeri anticipate *ACTUALIZARE 14:36 Surse: Motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu urmeaza sa fie depusa luni *ACTUALIZARE 14:20 Tudorel Toader: Iesirea din criza se face prin mecanismele constitutionale ale legii fundamentale *ACTUALIZARE 14:18 Grindeanu, inaintea sedintei CExN: Nu ma agat de functie. Exista riscul ca PSD sa piarda guvernarea, cantariti bine *ACTUALIZARE 14:09 Sedinta PSD de la sediul din Kiseleff a inceput: varianta luata in calcul, motiunea de cenzura *ACTUALIZARE 12:38 Ministrul Justitiei: in cercuri restranse am comunicat inca de ieri faptul ca nu ma voi tine de functie *ACTUALIZARE 11:10 Dobrovolschi: Nu ne aflam in situatia demisiei sau revocarii premierului *ACTUALIZARE 10:29 Carmen Dan: Demisiile noastre au fost depuse la SGG, dar inteleg ca nu toti ministrii au demisionat *ACTUALIZARE 10:25 Tudorel Toader a demisionat *ACTUALIZARE 10:00 Grindeanu, catre membrii PSD: Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna *ACTUALIZARE 08: 46 Tudorel Toader: Sunt inca ministrul Justitiei, dar voi respecta deciziile politice si juridice dupa retragerea sprijinului *ACTUALIZARE 08:28 Presa internationala scrie pe larg despre criza guvernamentala provocata de PSD prin retragerea sustinerii premierului Grindeanu *ACTUALIZARE 08:15 Lia Olguta Vasilescu: Se pare ca dintre toti membrii Guvernului, doar premierul nu stia de evaluarile semestriale *ACTUALIZARE 07:36 Purtatorul de cuvant al PSD Timis a demisionat din functie si din partid.

Unul dintre cei mai mari producatori de componente auto ar putea intra curand in faliment - surse

Takata, compania japoneza celebra pentru airbag-urile cu probleme care se regasesc pe masinile a 19 marci auto, va cere intrarea sub protectia legii falimentului si se va restructura, spun surse citate de Reuters. Din cauza defectelor de productie au fost inlocuite zeci de milioane de airbag-uri din 2008 si pana in prezent.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )