Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Doar un parlamentar din cei noua ai PSD Iasi ar vota motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu

Adevărul Adevărul,
Surse: Doar un parlamentar din cei noua ai PSD Iasi ar vota motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu

Doar un parlamentar din cei noua ai PSD Iasi ar vota motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu, au declarat vineri surse din cadrul filialei iesene a PSD, care sustin ca situatia este delicata, intrucat majoritatea alesilor social-democratilor de Iasi nu doresc caderea Executivului. continuă pe Adevărul

Surse: Un singur parlamentar dintre cei 9 ai PSD Iasi va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Un singur parlamentar dintre cei 9 ai PSD Iasi va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, au declarat vineri pentru News. ro. surse din cadrul filialei iesene a PSD, care sustin ca situatia este delicata, intrucat majoritatea alesilor social-democratilor ieseni nu doresc caderea actualului Executiv.

Val de tradari in PSD! Cine il sustine pe Grindeanu

Doar un parlamentar din cei noua ai PSD Iasi ar vota motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu, au declarat vineri surse din cadrul filialei iesene a PSD, care sustin ca situatia este.

VIDEO Tensiune extrema in razboiul din PSD Iasi: Chirica a intrat neinvitat intr-o sedinta secreta convocata de seful filialei

Primarul Mihai Chirica a mers neinvitat la o sedinta a CEx PSD Iasi organizata vineri, 15 iunie, de liderul organizatiei judetene, Maricel Popa.

Falii in PSD Iasi: organizatia judeteana il sustine pe Dragnea, Chirica vorbeste despre demisia liderului suprem

In timp ce primarul Iasiului, Mihai Chirica, facea declaratii pe tema crizei politice generate de demisia ministrilor din cabinetul Grindeanu, organizatia judeteana a PSD Iasi a transmis un comunicat prin care anuntat ca este de partea lui Liviu Dragnea. Chirica a transmis joi o scrisoare deschisa catre membri CEX al PSD.

Scandal monstru dupa ce Chirica a aparut neinvitat la sedinta CEx a PSD Iasi

Mihai Chirica a intrat inopinat la sedinta CEx a PSD Iasi la care nu a fost invitat, scrie Ziarul de Iasi. Reuniunea a fost convocata de catre Maricel Popa, scopul fiind o declaratie de sustinere a motiunii.

VIDEO: Primarul Mihai Chirica a aparut neinvitat la sedinta CEx a PSD Iasi

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a aparut neinvitat la sedinta Comitetului executiv al PSD Iasi, convocata de Maricel Popa pentru adoptarea unei declaratii de sustinere a motiunii de cenzura impotriva premierului Grindeanu, scrie Ziarul de Iasi.

Document. Ce contine raportul discutat in sedinta Comitetului Executiv al PSD. Doar 13% din masurile promise au fost adoptate in cele sase luni de guvernare

In urma evaluarii Guvernului, PSD a publicat un raport privind masurile care ar fi trebuit adoptate in ultimele sase luni. Potrivit documentului, doar 13% din masuri au fost indeplinite. 27% dintre masurile promise au fost realizate partial, iar 60% sunt neindeplinite.

Doar unul din cele 15 scanere din vami este functional: ANAF anunta ca face plangere penala in acest caz

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat ca sesizeaza organele de urmarire penala dupa ce inspectorii institutiei au descoperit, in urma unor controale, ca doar unul din 15 scanere.

BAC 2017. Rezultatele sesiunii speciale: 152 din cei 195 de absolventi de liceu au reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat. Doi candidati au luat 10

152 de absolventi din cei 195 care au sustinut examenul de Bacalaureat in sesiunea speciala au reusit sa obtina medii peste sase, informeaza Ministerul Educatiei.

Doar doi din cinci absolventi romani ajung sa lucreze in domeniile pentru care s-au pregatit in scoala (studiu)

Doar doi din cinci absolventi romani ajung sa lucreze in domeniile pentru care s-au pregatit in scoala, arata un studiu derulat simultan in Ungaria, Bulgaria si Romania. Studiul, la care au participat 48. 602 de absolventi romani, a urmarit cariera socio-profesionala a absolventilor imediat dupa absolvire si dupa o perioada considerata suficienta pentru a atinge un anumit nivel profesional 6 luni). Potrivit rezultatelor, 32% dintre absolventi aveau locuri de munca partial legate de domeniul studiat, 39% au lucrat in domenii foarte diferite si 35% au lucrat in domeniul in care au studiat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.218 seconds )