Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Guvernul Grindeanu NU renunta la Ordonantele privind gratierea si amnistia. Ministrul Iordache ia in calcul asumarea raspunderii in Parlament (VIDEO)

B1 B1,
Surse: Guvernul Grindeanu NU renunta la Ordonantele privind gratierea si amnistia. Ministrul Iordache ia in calcul asumarea raspunderii in Parlament (VIDEO)

Guvernul Grindeanu nu vrea sa renunte la Ordonantele de Urgenta privind amnistia si gratierea, iar ministrul Justitiei, Florin Iordache, ia in calcul inclusiv asumarea raspunderii in Parlament,. continuă pe B1

Lista reactiilor negative fata de ordonantele privind gratierea si amnistia mascata

Proiectele de Ordonanta de Urgenta privind gratierea si amnistia mascata au atras critici dure, in ultima saptamana, din partea multor institutii si organizatii. Practic, au curs reactiile negative, de la presedintele Romaniei, societate civila, magistrati si sindicate, pana la ambasadori si Comisia Europeana. Cel mai vehement s-au manifestat cetatenii simpli, zeci de mii de oameni iesind in strada pentru a protesta fata de intentia Guvernului de a aproba aceste proiecte de acte normative.

Guvernul Grindeanu NU renunta la Ordonantele privind gratierea si amnistia. Ministrul Iordache ia in calcul asumarea raspunderii in Parlament (VIDEO)

UPDATE:Florin Iordache va anuntalunisub ce forma vor fiadoptate cele doua proiecte. Pana atunci, insa, el se va gandi ce va alege intre ordonante de urgenta,.

Ordonantele privind gratierea si amnistia, discutate miercuri in plenul CSM

Proiectele de Ordonanta de Urgenta privind gratierea unor pedepse si modificarea Codurilor Penale vor fi analizate de catre membrii Consiliului Superior al Magistraturii intr-o sedinta ce va avea loc pe.

Un nou protest fata de ordonantele privind gratierea si modificarea Codului penal, anuntat pentru marti, in Bucuresti

Un nou protest fata de proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarea Codului penal este anuntat pe Facebook, pentru marti, de la ora 17. 00, in Piata Universitatii din Capitala.

Ministerul Justitiei anunta luni punctul sau de vedere cu privire la Ordonantele privind gratierea si modificarea Codului Penal: CSM nu s-a pronuntat pe fond

Florin Iordache, ministrul Justitiei, a declarat joi pentru Realitatea TV ca ministerul va anunta luni pozitia privind proiectele de ordonante de urgenta de gratiere si de modificare a Codului Penal, aspru criticate de magistrati, societatea civila si partenerii Romaniei. El a subliniat ca plenul Consiliului Superior al Magistraturii s-a pronuntat doar pe urgenta, cand a dat avizul negativ, nu si pe continut si oportunitate.

VIDEO Florin Iordache, despre ordonantele de urgenta privind gratierea si amnistia: Luni anuntam punctul de vedere. Deocamdata sunt doua proiecte aflate in dezbatere

Florin Iordache, ministrul Justitiei, a declarat joi pentru Realitatea TV ca ministerul isi va anunta luni pozitia privind proiectele de ordonante de urgenta de gratiere si de modificare a Codului Penal, aspru criticate de societatea civila si partenerii Romaniei. Iordache a folosit formula deocamdata sunt doua proiecte aflate in dezbatere atunci cand s-a referit la cele doua proiecte de OUG, fara sa explice de ce a spus deocamdata.

Presedintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan: Guvernul Grindeanu trebuie sa retraga cele doua OUG, iar ministrul Justitiei sa demisioneze. Continuarea atitudinii iresponsabile din partea PSD-ALDE va adanci revolta oamenilor

Presedintele interimar al Partidul National Liberal, Raluca Turcan, a afirmat ca Executivul ar trebui sa retraga cele doua proiecte de ordonante de urgenta privind gratierea si modificarea codurilor penale, iar ministrul Justitiei, Florin Iordache, trebuie sa demisioneze.

Premierul Grindeanu, despre protestele la OUG privind gratierea: intr-o democratie normala, fiecare om are dreptul la opinie, atata timp cat respecta legea

Fiecare om are dreptul la o opinie, intr-o democratie, atata timp cat respecta legea, a declarat premierul Sorin Grindeanu, marti seara, intrebat despre protestele care au avut loc, in tara, ca reactie la OUG privind gratierea si modificarea Codurilor penale.

Liviu Dragnea primeste inca un semnal ferm. CSM a dat astazi aviz negativ in cazul proiectelor de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale, strecurate de liderul PSD pe sub usa Guvernului Grindeanu

Consiliul Superion al Magistraturii CSM) analizeaza, miercuri, in sedinta plenului, proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale. Acestea au fost trimise spre avizare de catre Ministrul Justitiei si au fost blamate de presedintele Klaus Iohannis, care a inceput procedura pentru organizarea referendumului in legatura cu aceste modificari si a trimis in Parlament o scrisoare pe aceasta tema.

Debarcarea lui Raed Arafat este tot mai discutata in Guvernul Grindeanu. SMURD ar putea ajunge la Ministerul Sanatatii. Marul discordiei este in programul de guvernare PSD

La nici o luna de la instalare, Guvernul Grindeanu planuieste o serie de schimbari radicale in structura ministerelor, dupa ce a demis mai multi secretari de stat. Surse politice sustin ca se pregateste debarcarea fondatorului SMURD, Raed Arafat, cel care a dinamitat regimul Basescu in 2012 si care, acum, nu se afla in gratiile liderului suprem al PSD, Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3974 seconds )