Libnet.ro
UNICEF

01:05

Debarcarea lui Raed Arafat este tot mai discutata in Guvernul Grindeanu. SMURD ar putea ajunge la Ministerul Sanatatii. Marul discordiei este in programul de guvernare PSD

România Liberă România Liberă,
Debarcarea lui Raed Arafat este tot mai discutata in Guvernul Grindeanu. SMURD ar putea ajunge la Ministerul Sanatatii. Marul discordiei este in programul de guvernare PSD

La nici o luna de la instalare, Guvernul Grindeanu planuieste o serie de schimbari radicale in structura ministerelor, dupa ce a demis mai multi secretari de stat. Surse politice sustin ca se pregateste debarcarea fondatorului SMURD, Raed Arafat, cel care a dinamitat regimul Basescu in 2012 si care, acum, nu se afla in gratiile liderului suprem al PSD, Liviu Dragnea. continuă pe România Liberă

Debarcarea lui Raed Arafat, iminenta. SMURD ar putea ajunge la Ministerul Sanatatii

La nici o luna de la instalare, Guvernul Grindeanu planuieste o serie de schimbari radicale in structura ministerelor, dupa ce a demis mai multi secretari de stat. Surse politice sustin ca se pregateste debarcarea fondatorului SMURD, Raed Arafat, cel care a dinamitat regimul Basescu in 2012 si care, acum, nu se afla in gratiile liderului suprem al PSD, Liviu Dragnea.

Guvernul Grindeanu pregateste debarcarea lui Raed Arafat. SMURD ar putea ajunge in subordinea Ministerului Sanatatii

Guvernul Grindeanu pregateste debarcarea fondatorului SMURD, Raed Arafat, care acum nu se mai afla in gratiile lui Liviu Dragnea, informeaza Romania Libera. in plus, SMURD-ul ar urma sa fie.

Trump: Zidul de la granita SUA cu Mexic este tot mai aproape de construire

Presedintele american Donald Trump urmeaza sa anunte, miercuri, ca va aloca fonduri federale pentru construirea zidului de la granita cu Mexicul, au declarat, pentru CNN, surse de la Casa Alba. in acest context, Trump a anuntat, marti seara, pe Twitter, ca urmeaza schimbari pentru securitatea Statelor Unite ale Americii.

Raed Arafat: Mai sunt internate patru persoane in urma incendiului de la Bamboo, la spitalele Floreasca si Pantelimon

Patru persoane aflate in clubul Bamboo care a fost distrus de incendiu sambata dimineata mai sunt internate in prezent la spitalele Floreasca si Pantelimon din Capitala, a declarat pentru News. ro secretarul de stat Raed Arafat.

ULTIMA ORA: Se doreste SCHIMBAREA din functie a lui RAED ARAFAT

Raed Arafat, fondatorul SMURD si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, ar putea sa fie schimbat din functie de Guvernul Grindeanu. O decizie in acest sens nu a fost luata in discutie.

DEZVALUIRI. Clubul de lux Bamboo a putut sa functioneze fara autorizatie din cauza lui Raed Arafat si Petre Toba. Cei doi au facut posibile portitele legale care permit oricand un nou Colectiv

Clubul bucurestean Bamboo, mistuit de un incendiu sambata dimineata, nu avea autorizare de securitate pentru incendii si functiona pe baza unui aviz obtinut in 2009, in conditii mai permisive, afirma oficialii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta ISU) si ai Primariei sectorului 2. Acest lucru a fost posibil dupa modificarea succesiva a Legii privind apararea impotriva incendiilor, care a dus la amanarea intrarii in vigoare a unor reguli stricte.

Tot mai multi romani prefera calatoriile lungi cu trenul

Chiar daca in ultimii ani s-au schimbat obiceiurile pasagerilor, in favoarea trenurilor de lung parcurs, tot navetistii reprezinta majoritatea celor care utilizeaza garniturile CFR Calatori.

Tot mai multe cazuri de gripa inregistrate in tara. Dambovita, printre cele mai afectate judete

Activitatea gripala a evoluat cu tendinta de extindere regionala in zona de sud-est. Bucurestiul, Constanta, Olt si Dambovita se numara printre zonele cele mai afectate din aceasta regiune, noteaza specialistii.

Traian Basescu: Decizia lui Iohannis este neinspirata. Mai bine ii chema pe romani la un referendum pe tema Unirii cu Moldova

Liderul PMP Traian Basescu scrie pe Facebook ca decizia lui Klaus Iohannis pe tema referendumului este neinspirata si ar fi fost mai bine ca presedintele sa initieze un referendum pe tema Unirii cu Republica Moldova.

Pokemon Duel este cel mai nou joc de mobil cu indragitele caractere

Nu cred ca vom mai vedea vreun joc cu Pikachu la fel de popular precum Pokemon Go, dar asta nu inseamna ca noul Pokemon Duel nu va avea un numar mare de fani. Clasicul joc Pokemon pe care l-ati experimentat la un moment dat pe consolele Nintendo avea foarte multe componente. Pe langa strangerea si [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )