Libnet.ro
UNICEF

20:45

Surse judiciare: Darius Valcov ar fi cheltuit peste un milion de lei, in 2013, pentru achizitia de tablouri

Hotnews Hotnews,
 Surse judiciare: Darius Valcov ar fi cheltuit peste un milion de lei, in 2013, pentru achizitia de tablouri

Darius Valcov ar fi dat un milion de lei unui intermediar, in 2013, pentru achizitia de tablouri, cu care intentiona sa deschida o galerie de arta in Capitala, aici fiind gasite de anchetatori 29 de opere de arta, unele semnate de Nicolae Tonitza si Stefan Luchian, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. Potrivit surselor citate, galeria de arta pe care fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, intentiona sa o deschida in Capitala era pe strada Stockhol, din Sectorul 1 al Capitalei, unde anchetatorii au gasit la perchezitii 29 de tablouri. continuă pe Hotnews

Surse judiciare: Darius Valcov ar fi dat peste un milion de lei, in 2013, pentru achizitia de tablouri

Darius Valcov ar fi dat un milion de lei unui intermediar, in 2013, pentru achizitia de tablouri, cu care intentiona sa deschida o galerie de arta in Capitala, aici fiind gasite de anchetatori 29 de opere de arta, unele semnate de Nicolae Tonitza si Stefan Luchian, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. Potrivit surselor citate, galeria de arta pe care fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, intentiona sa o deschida in Capitala era pe strada Stockhol, din Sectorul 1 al Capitalei, unde anchetatorii au gasit la perchezitii 29 de tablouri.

VIDEO Surse judiciare: Darius Valcov voia sa-si albeasca banii obtinuti din coruptie prin infiintarea unei galerii de arta

Darius Valcov voia sa-si deschida prin interpusi o galerie de arta in care sa expuna tablourile pe care procurorii sustin ca le-a cumparat din banii obtinuti prin acte de coruptie, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Deschiderea galeriei de arta era metoda prin care acesti bani erau albiti.

Darius Valcov ar fi dat peste un milion de lei, in 2013, pentru achizitia de tablouri

Darius Valcov ar fi dat un milion de lei unui intermediar, in 2013, pentru achizitia de tablouri, cu care intentiona sa deschida o galerie de arta in Capitala, aici fiind gasite de anchetatori 29 de opere de.

VIDEO Probele DNA in cazul lui Darius Valcov: Denuntatori, probe audio-video-foto, filaje operative si extrase de cont/ Peste 90 de tablouri ale lui Valcov, gasite joi de procurori

Anchetatorii DNA au transmis Inaltei Curti o parte din probele detinute pana la acest moment in dosarul lui Darius Valcov, acuzatiile aduse demnitarului fiind probate de denunturi ce se confirma cu inregistari audio-foto-video, filaje operative, documente precum extrase de cont si contracte si interceptari. Mai mult, procurorii DNA au gasit joi 94 de tablouri care i-ar apartine fostului ministru de Finante Darius Valcov, in urma unor perchezitii efectuate joi in Bucuresti si in mai multe locatii din judetul Olt.

Sfidare fara margini din partea lui Darius Valcov: Ce a trecut in declaratia de avere si ce au gasit procurorii DNA

La inceput de mandat, Darius Valcov a trecut, in declaratia de avere, un autoturism marca Mini Cooper, pe numele sotiei sale, Lavinia Sandru, dar si bijuterii in valoare de 55. 000 lei. De asemenea, in .

Declaratia de avere a lui Darius Valcov

La inceput de mandat, Darius Valcov avea trecut, in declaratia de avere un autoturism marca Mini Cooper, pe numele satiei sale, Lavinia Sandru, dar si bijuterii in valoare de 55. 000 lei, conform declaratiei de avere, disponibile pe site-ul Senatului.

Ce a trecut Darius Valcov in declaratiile de avere din ultimii ani

La inceput de mandat, Darius Valcov a trecut, in declaratia de avere, un autoturism marca Mini Cooper, pe numele sotiei sale, Lavinia Sandru, dar si bijuterii in valoare de 55. 000 lei.

Ce au gasit procurorii iN PERETII casei lui Darius Valcov: Au o mare valoare. Fostul ministru este acum la DNA

UPDATE: Procurorii au gasit la perchezitiile de ieri peste 90 de tablouri care i-ar apartine lui Darius Valcov, ascunse in pereti falsi ai caselor unor prieteni sau rude. Tablourile valoreaza intre 80 de mii.

Darius Valcov a fost capul de afis al unui scandal de proportii ce a avut loc in 2004: Fostul ministru a fost cercetat in libertate sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate

Darius Valcov a fost capul de afis al unui scandal de proportii ce a avut loc la Slatina, in 2004. Candidatul de atunci al PD la functia de primar al municipiului Slatina, Darius Valcov, a fost cercetat in.

Darius Valcov, dupa audierea de la DNA: Nu facem justitie la televizor (VIDEO)

Fostul ministru de finante, Darius Valcov, a declarat, la iesirea de la sediul Directiei Nationale Anticoruptie ca nu face justitie la televizor, informeaza B1 TV. Valcov s-a prezentat vineri, in jurul orei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )