Libnet.ro
UNICEF

22:30

Surse: Klaus Iohannis il vrea pe Augustin Lazar la CCR

Antena3 Antena3,
Surse: Klaus Iohannis il vrea pe Augustin Lazar la CCR

Surse politice dau aproape sigura numirea de catre Klaus Iohannis a lui Augustin Lazar in functia de judecator la Curtea Constitutionala, pe postul rezervat presedintelui Romaniei. in perioada imediat. continuă pe Antena3

Mihai Gadea, intrebare pentru Klaus Iohannis: Asteptati sa moara?

Mihai Gadea i-a adresat o intrebare lui Klaus Iohannis, marti, la Sinteza Zilei, in contextul in care Grupul pentru Dialog Social il premiaza pe Augustin Lazar, iar acesta vrea sa-i cedeze premiul tocmai.

Tariceanu ii cere lui Iohannis sa semneze revocarea lui Augustin Lazar

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a adresat ieri liberalilor o scisoare deschisa in care le cere sa-l convinga pe Klaus Iohannis, pe care-l numeste liderul vremelnic al partidului, sa dea dovada de respect fata de fondatorii PNL si fata de cei care au murit in temnitele comuniste si sa semneze revocarea lui Augustin Lazar din functia de procuror general.

Augustin Lazar a depus cererea de pensionare

Augustin Lazar a depus cererea de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii. Ultimul cuvant in aceasta privinta il va avea presedintele Klaus Iohannis, informeaza Digi24. Totul in conditiile in care.

Tariceanu, apel catre liberali: Sustineti demiterea lui Augustin Lazar, unul dintre multii calai ai parintilor si bunicilor nostri. in Gulagul romanesc s-au stins liberali si taranisti laolalta

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, le-a transmis duminica o scrisoare deschisa liberalilor prin care le cere sa sustina demersul sau de demitere a lui Augustin Lazar, pe care il califica drept fost tortionar fie si moral insarcinat de comunisti sa mentina dupa gratii criticii regimului. El face apel la PNL sa il convinga pe Klaus Iohannis sa dea dovada de respect pentru cei care au murit in temnitele comuniste si sa semneze revocarea procurorului general.

Cercetatorul CNSAS Madalin Hodor: Acel Iancu Marin, victima lui Augustin Lazar, era de fapt informatorul Calin F

CNSAS a solicitat in 2009, in justitie, constatarea calitatii de fost colaborator al Securitatii comuniste pentru Iancu Marin, unul dintre cei doi fosti detinuti politici trimisi de PSD la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis convocate pe tema referendumului. in final, instanta a respins solicitarea CNSAS.

Liviu Plesoianu, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis: Referendumul este declansat de un presedinte care tine in brate un tortionar

Deputatul PSD Liviu Plesoianu i-a acuzat miercuri, in plenul Parlamentului, pe presedintele Klaus Iohannis si pe reprezentantii Opozitiei ca il sustin pe procurorul general Augustin Lazar, care, in anii 80,.

Lovitura de teatru: Augustin Lazar a depus dosarul pentru pensionare

Augustin Lazar a depus dosarul pentru a se pensiona. Informatia a fost dezvaluita miercuri, la Sinteza Zilei. O lovitura de teatru in cazul lui Augustin Lazar. Surse CSM au confirmat ca si-a depus.

Augustin Lazar a depus cerere de pensionare

Procurorul general Augustin Lazar a depus la Consiliului Superior al Magistraturii o cerere prin care solicita sa iasa la pensie. Informatia a fost confirmata pentru Agerpres de Augustin Lazar.

UPDATE Augustin Lazar a depus cerere de pensionare la CSM

Procurorul general Augustin Lazar a depus la Consiliului Superior al Magistraturii CSM) o cerere prin care solicita iesirea la pensie. Informatia a fost confirmata de Augustin Lazar pentru HotNews. ro: Da, am depus cerere de pensionare la CSM. Mandatul se incheie pe 27.

Motivele pentru care Augustin Lazar tine de functie

Augustin Lazar tine de functie din douamotive. in primul rand, pensia de 27. 000 de lei, bani pe care Augustin Lazar i-ar primi daca iese din activitate in calitate de procuror cu functie de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2649 seconds )