Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Liviu Dragnea pregateste OUG pe amnistie si gratiere

Adevărul Adevărul,
Surse: Liviu Dragnea pregateste OUG pe amnistie si gratiere

Maine, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, Liviu Dragnea ar urma sa ceara un vot pentru ca actuala coalitie sa poata da Ordonanta de Urgenta pe amnistie si gratiere, anunta Stiripesurse care citeaza Romania TV. continuă pe Adevărul

Surse: Liviu Dragnea pregateste un OUG pe amnistie si gratiere

Maine, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, Liviu Dragnea ar urma sa ceara un vot pentru ca actuala coalitie sa poata da Ordonanta de Urgenta pe amnistie si gratiere, anunta Stiripesurse care citeaza Romania TV.

INCENDIAR! LIVIU DRAGNEA pregateste marea lovitura POLITICA! Un fost ministru PSD arunca BOMBA

Liderul PSD Constanta, Felix Stroe, fost ministru al Transporturilor, a declarat ca Liviu Dragnea are nevoie de un partid unit, sugerand ca doar in acest fel performanta electorala din 2016 va putea fi repetata.

Turcan: Plngerea penala mpotriva lui Liviu Dragnea ramne un demers valabil

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat miercuri ca depunerea unei plangeri penale impotriva presedintelui PSD, Liviu Dragnea, reprezinta inca un demers valabil. Liderul liberal a sustinut ca Dragnea a incalcat legea, refuzand convocarea unei sesiuni parlamentare la solicitarea opozitie, transmite Mediafax.

SOSIA lui Liviu Dragnea si-a facut aparitia la nunta fiului sefului PSD. Iata dovada (FOTO)

A fost gasita sosia lui Liviu Dragnea. Unde credeti? Chiar la nunta fiului sefului PSD, din weekend. intr-una dintre fotografiile in care apare Dragnea dansand romantic cu iubita sa, tanara Irina Tanase,.

Victor Ponta dejoaca planurile mafiei de la Teleorman: Cum a vrut Liviu Dragnea sa o cumpere pe Ecaterina Andronescu

Victor Ponta reactioneaza dur, dupa ce in presa au aparut zvoruri conform carora Liviu Dragnea vrea sa-i cumpere tacerea Ecaterinei Andronescu cu un post de ministru . In Romania mai sunt oameni care nu pot.

Ambasadorul SUA, precizari IMPORTANTE dupa discutia cu Liviu Dragnea

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm,a facut, joi, cateva precizarid espre discutia pe care a avut-o cu Liviu Dragnea. Am discutat multe lucruri, dar, dupa cum a spus el, a fos.

Hans Klemm, despre intalnirea cu Liviu Dragnea: Am discutat multe lucruri. S-a pus accent pe relatia economica

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat ca a discutat miercuri cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, despre multe lucruri, accentul fiind pus pe relatia.

Liviu Dragnea a platit ZECI DE MII DE EURO pentru artistii de la nunta fiului sau. Cel mai scump a fost manelistul Florin Salam

Liviu Dragnea nu s-a uitat la bani cand a venit vorba despre fastuozitatea nuntii fiului sau, Valentin. in calitate de socru mare, seful PSD a platit 35. 000 de euro doar pentru cantareti. Potrivit.

Scoala politica de vara a femeilor social-democrate incepe astazi, la Mamaia, iar Liviu Dragnea si Viorica Dancila sunt asteptati la eveniment

Scoala politica de vara a Organizatiei Femeilor Social-Democrate OFSD) va avea loc, in perioada 30 august 1 septembrie, la Mamaia, iar la eveniment sunt asteptati presedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila, dar si alti lideri ai partidului. De asemenea, liderii PSD urmeaza sa se reuneasca, la Neptun, intr-o sedinta a Comitetului Executiv National CExN), la sfarsitul acestei saptamani.

Liviu Dragnea, discutii cu Paul Stanescu si Florin Iordache n biroul sau

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, are la ora transmiterii acestei stiri, in biroul sau de la Palatul Parlamentului, o intalnire cu vicepremierul Paul Stanescu si cu presedintele Comisiei parlamentare pentru Legile Justitiei, Florin Iordache, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )