Libnet.ro
UNICEF

09:45

Surse. PNL bate palma cu Nicusor Dan. Liberalii il vor sustine pe fondatorul USR in cursa pentru Primaria Capitalei

Adevărul Adevărul,
Surse. PNL bate palma cu Nicusor Dan. Liberalii il vor sustine pe fondatorul USR in cursa pentru Primaria Capitalei

PNL il va sustine pe Nicusor Dar Dan in cursa pentru Primaria Capitalei, au precizat pentru Adevarul surse politice. Ludovic Orban va face o conferinta de presa de la pra 12. 00, eveniment la care cel mai probabil va fi discutata si aceasta tema. continuă pe Adevărul

Digi24: CTP, dupa ce PNL a anuntat ca il sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Gabriela Firea nu mai doarme linistita

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia PNL de a-l sustine pe candidatul independent Nicusor Dan in lupta pentru Primaria Bucuresti.

Gabriela Firea, deranjata de anuntul PNL privind sustinerea lui Nicusor Dan: Este noaptea mintii

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

Oficial. Ludovic Orban a anuntat ca Nicusor Dan va fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei: E cel mai potrivit

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca liberalii il vor sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, acesta fiind considerat omul cu cele mai mari sanse sa o infranga pe Gabriela Firea.

Firea, despre anuntul ca PNL il sustine pe Nicusor Dan: Noaptea mintii! Ca nuca in perete si colac peste pupaza (VIDEO)

Anuntul ca PNL il sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei vine a nuca in perete, a sustinut Gabriela Firea. Primarul general a dat de inteles ca liberalii se preocupa cu nimicuri cand altele sunt gr.

Primul pas concret pentru un candidat comun al opozitiei. Nicusor Dan, sustinut de PNL la Primaria Capitalei (surse)

Nicusor Dan ar urma sa fie sustinut de PNL la Primaria Capitalei, acesta fiind primul pas concret pentru stabilirea unui candidat unic al opozitiei.

Nicusor Dan, sustinut de PNL la Primaria Capitalei. Primul pas concret pentru un candidat comun al opozitiei (surse)

Nicusor Dan ar urma sa fie sustinut de PNL la Primaria Capitalei, acesta fiind primul pas concret pentru stabilirea unui candidat unic al opozitiei.

Surse: Nicusor Dan are sustinerea PNL in cursa pentru Primaria Capitalei. Acesta nu se va inscrie in partid

UPDATE: Ludovic Orban ar urma sa propuna, in Biroul Executiv al PNL, sustinerea de catre liberali a lui Nicusor Dan pentru Primaria Generala. Prin urmare, conducera extinsa a formatiunii urmeaza sa decida.

Cine este Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL la Primaria Capitalei. Ce avere are si ce a studiat

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca-l sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei, chiar daca acesta nu este inscris in partid. Astfel, liderul formatiunii liberale spera ca si alte partide vor dori sa sustina aceasta varianta. intr-un fel, am facut un sacrificiu Anuntul a fost facut de liberal astazi, in contextul unei conferinte de .

Nicusor Dan candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL Orban: Am convingerea ca e cel mai potrivit

Ludovic Orban a anuntat ca a luat decizia de a-l propune pe Nicusor Dan candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL. Am convingerea ca e cel mai potrivit candidat pentru atingerea celor doua obiective fundamentale ale PNL: de a elibera Bucurestiul de domnia despotica a PSD si o buna guvernare a Capitalei, a spus liderul PNL. Nicusor Dan, despre sustinerea PNL la Primaria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politica .

Violeta Alexandru despre sustinerea PNL pentru Nicusor Dan, la Primaria Capitalei: Cred ca e solutia castigatoare!

Violeta Alexandru a anutat ca Biroul Politic al PNL Bucuresti a decis, joi seara, sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Aceasta sustine ca Nicusor Dan reprezinta varianta castigatoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )