Libnet.ro
UNICEF

19:00

Surse: Nicusor Dan are sustinerea PNL in cursa pentru Primaria Capitalei. Acesta nu se va inscrie in partid

B1 B1,
Surse: Nicusor Dan are sustinerea PNL in cursa pentru Primaria Capitalei. Acesta nu se va inscrie in partid

UPDATE: Ludovic Orban ar urma sa propuna, in Biroul Executiv al PNL, sustinerea de catre liberali a lui Nicusor Dan pentru Primaria Generala. Prin urmare, conducera extinsa a formatiunii urmeaza sa decida. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre sustinerea PNL la Primaria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politica

Nicusor Dan i-a multumit, joi, liderului liberal Ludovic Orban pentru ca a propus sustinerea sa la Primaria Capitalei, adaugand ca este un gest de mare responsabilitate politica, tinand cont ca si PNL avea pe cine sa propuna in cursa pentru PMB.

Nicusor Dan, reactie la sustinerea PNL pentru Primaria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politica

Alegeri locale 2020. Sustinerea PNL in cursa pentru Primaria Capitalei este un gest de mare responsabilitate politica, scrie Nicusor Dan, intr-un mesaj postat pe Facebook, aratand ca decizia liberalilor este cu atat mai importanta cu cat in interiorul partidului sunt persoane foarte competente pentru aceasta pozitie.

Reactia lui Nicusor Dan dupa ce a primit sustinerea PNL pentru Capitala: Dorinta bucurestenilor de candidat unic impotriva PSD e aproape de a fi realizata

Nicusor Dan a declarat joi pe Facebook ca decizia PNL de a-l sustine pe acesta pentru Primaria Capitalei este un gest de mare responsabilitate politica, in contextul in care PNL-ul are in interiorul sau persoane foarte competente pentru aceasta pozitie. Candidatul sprijinit de USR si PNL a subliniat ca bucurestenii sunt cu un pas mai aproape de a-si indeplini dorinta si de a avea candidat unic al Opozitiei pentru Capitala.

Barna, reactie rece dupa ce Nicusor Dan a primit sprijinul PNL pentru Capitala: O veste buna

Presedintele USR Dan Barna a reactionat joi pe Facebook dupa ce candidatul sprijinit de USR pentru Capitala, Nicusor Dan, a primit si sprijinul PNL: Anuntul este un mare pas inainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucuresti, a precizat scurt liderul USR.

Nicusor Dan candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL Orban: Am convingerea ca e cel mai potrivit

Ludovic Orban a anuntat ca a luat decizia de a-l propune pe Nicusor Dan candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL. Am convingerea ca e cel mai potrivit candidat pentru atingerea celor doua obiective fundamentale ale PNL: de a elibera Bucurestiul de domnia despotica a PSD si o buna guvernare a Capitalei, a spus liderul PNL. Nicusor Dan, despre sustinerea PNL la Primaria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politica .

Dan Barna, despre sustinerea PNL pentru Nicusor Dan: Un mare pas inainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucuresti

Presedintele USR, Dan Barna, s-a aratat incantat de decizia PNL de a il sustine pe Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Municipiului Bucuresti. Acesta a numit aceasta decizie drept o veste buna si un.

Primul pas concret pentru un candidat comun al opozitiei. Nicusor Dan, sustinut de PNL la Primaria Capitalei (surse)

Nicusor Dan ar urma sa fie sustinut de PNL la Primaria Capitalei, acesta fiind primul pas concret pentru stabilirea unui candidat unic al opozitiei.

Nicusor Dan, sustinut de PNL la Primaria Capitalei. Primul pas concret pentru un candidat comun al opozitiei (surse)

Nicusor Dan ar urma sa fie sustinut de PNL la Primaria Capitalei, acesta fiind primul pas concret pentru stabilirea unui candidat unic al opozitiei.

Cine este Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL la Primaria Capitalei. Ce avere are si ce a studiat

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca-l sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei, chiar daca acesta nu este inscris in partid. Astfel, liderul formatiunii liberale spera ca si alte partide vor dori sa sustina aceasta varianta. intr-un fel, am facut un sacrificiu Anuntul a fost facut de liberal astazi, in contextul unei conferinte de .

Nicusor Dan, la sediul PNL: Cred ca varianta unei aliante electorale PNL-USR-PLUS la Bucuresti nu este exclusa

Deputatul independent Nicusor Dan a declarat, joi, ca este nevoie de un candidat unic al dreptei la Primaria Capitalei si nu a exclus varianta unei posibile aliante PNL-USR-PLUS la nivelul Bucurestiului, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )