Libnet.ro
UNICEF

10:45

Surse: Victor Ponta va prelua interimatul la Finante

B1 B1,
Surse: Victor Ponta va prelua interimatul la Finante

Premierul Victor Ponta va prelua interimatul la Finante, pana in momentul in care se definitiveaza proiectul Codului Fiscal, informeaza B1 TV. Luni va avea loc o noua sedinta de guvern, unde sunt invitate. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta preia interimatul la Finante. Sapte interimate intr-un mandat

Premierul Victor Ponta va prelua interimatul la Ministerul Finantelor pana miercuri, cand Guvernul urmeaza sa aprobe Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala, decizia fiind luata in urma intalnirii pe care acesta a avut-o, vineri seara, cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa intoarcerea sefului statului de la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

Victor Ponta, despre interimatul de la MFP: Voi discuta cu presedintele cand se intoarce si vom anunta

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, prezent la reuniunea Consiliului National al PSD, ca va discuta cu presedintele Klaus Iohannis privind situatia de la Ministerul Finantelor si vor gasi impreuna o.

Victor Ponta, despre interimatul de la MFP: Voi discuta cu presedintele cand se intoarce

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, prezent la reuniunea Consiliului National al PSD, ca va discuta cu presedintele Klaus Iohannis privind situatia de la Ministerul Finantelor si vor gasi impreuna o.

UPDATE. Premierul Victor Ponta va prelua interimatul la Ministerul Finantelor

Victor Ponta a confirmat, vineri seara, ca va prelua interimatul Ministerului de Finante pana miercuri, la adoptarea proiectelor pentru noul Cod Fiscal si cel de Procedura Penala, dupa care va inainta.

UPDATE Victor Ponta confirma ca va prelua interimatul la Finante pana miercuri, cand este adoptat Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri seara, pe Twitter, ca va asigura interimatul la Ministerul Finantelor pana miercuri, 25 martie, cand Guvernul va adopta proiectele privind noul Cod Fiscal si cel al Codului de Procedura Fiscala, iar apoi va inainta presedintelui Klaus Iohannis propunerea pentru noul ministru. Seful statului a semnat decretul prin care ia act de demisia lui Darius Valcov si, respectiv, cel privind desemnarea lui Victor Ponta in functia de ministru interimar al Finantelor, anunta Presedintia intr-un comunicat.

Premierul Victor Ponta ar putea prelua interimatul la Ministerul Finantelor

Premierul Victor Ponta ia in calcul asigurarea interimatului la Ministerul Finantelor pana miercuri, la adoptarea proiectelor pentru noul Cod Fiscal si cel de Procedura Penala. Conform unor surse.

Victor Ponta: Voi anunta ministrul de Finante dupa ce vorbesc cu presedintele, cand se va intoarce de la Bruxelles (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat ca il asteapta pe presedintele Klaus Iohannis, aflat la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, sa revina la Bucuresti pentru a se consulta cu el cu privire la numirea.

Victor Ponta: Daca ati uitat ceva pe codul fiscal, e vina voastra (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a precizat joi, intr-o sedinta a Guvernului, ca are siguranta ca noul cod fiscal poate fi adoptat pana saptamana viitoare, miercuri. Codul de procedura fiscala a fost terminat,.

Alina Gorghiu si Victor Ponta se contrazic pe tema alocatiei pentru copii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu si premierul Victor Ponta au avut, marti, un schimb de replici pe tema alocatiei de stat pentru copii. Dupa ce liberala a afirmat intr-o emisiune TV ca alocatia de stat pentru copii trebuie sa creasca de la 46 de lei la 200 de lei, premierul Ponta a replicat pe Twitter.

PNL il acuza pe Victor Ponta de un abuz fara precedent in cazul 26 de Ordonante de Urgenta inghesuite intr-un singur act normativ

Partidul National Liberal il acuza pe premierul Victor Ponta de un abuz fara precedent pentru faptul ca a ascuns pur si simplu 26 de ordonante de urgenta intr-una singura. Potrivit liberalilo, premierul a sfidat astfel recomandarile Comisiei Europene si pe cele ale Comisiei de la Venetia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )