Libnet.ro
UNICEF

00:06

Victor Ponta: Daca ati uitat ceva pe codul fiscal, e vina voastra (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Daca ati uitat ceva pe codul fiscal, e vina voastra (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a precizat joi, intr-o sedinta a Guvernului, ca are siguranta ca noul cod fiscal poate fi adoptat pana saptamana viitoare, miercuri. Codul de procedura fiscala a fost terminat,. continuă pe B1

Ce spune Ponta despre impozitele majorate din Codul Fiscal

Decizia de majorare sau de reducere a impozitelor apartine autoritatii locale, a declarat premierul Victor Ponta. Conform legii, autoritatile locale pot stabili un anumit cuantum al taxei, dar intre limitele minime si maxime valorice stabilite prin Codul Fiscal, relateaza Mediafax.

Victor Ponta, in sedinta de Guvern: Procedurile pentru Codul Fiscal ne ucid. Maine veniti din nou in sedinta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta le-a spus, la debutul sedintei de Guvern, ministrilor ca joi, la ora 11, va avea loc o noua sedinta, in contextul procedurilor care trebuie grabite in ceea ce priveste Codul.

Victor Ponta: Valcov ramane in functie pana cand Codul Fiscal trece de Parlament (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul unei conferinte de presa de la sediul PSD, ca fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, va ramane in functie teoretic, pana ce Codul Fiscal va fi aprobat.

Ponta: Codul Fiscal trebuie sa ajunga saptamana viitoare in Senat

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in cadrul sedintei saptamanale de Guvern, Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala va fi dezbatut si a precizat ca saptamana viitoare aceste doua proiecte trebuie sa ajunga la Senat.

Guvernul se reuneste joi pentru Codul Fiscal. Ponta: Stadiul este pe final, dar procedurile ne ucid

Guvernul se va reuni din nou in sedinta, joi dimineata, pentru a discuta noul proiect de Cod Fiscal si pe cel al Codului de Procedura Fiscala, a anuntat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Autoritatile locale decid cum se vor modifica impozitele in noul Cod Fiscal (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a reafirmat, luni, ca decizia de majorare sau de reducere a impozitelor apartine autoritatii locale, iar noul Cod Fiscal va fi adoptat de Parlament. Daca vreti, taxele nu o sa creasca.

Victor Ponta urgenteaza aprobarea Codului Fiscal

Guvernul urmeaza sa discute din nou, astazi, intr-o sedinta speciala, pe marginea proiectelor Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala, a anuntat, ieri, premierul Victor Ponta, mentionand ca doreste sa aprobe cat mai repede aceste doua initiative: Ca de obicei, procedurile ne omoara.

Victor Ponta ii cheama pe ministri in sedinta extraordinara de Guvern pentru aprobarea Codurilor fiscale

Guvernul se va reuni joi, la ora 11,00, in sedinta extraordinara, pentru aprobarea proiectelor Codului fiscal si Codului de procedura fiscala. Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri, la inceputul sedintei.

Victor Ponta, despre Codurile fiscale: Toate procedurile vor fi impecabile

Guvernul se va reuni joi, la ora 11,00, in sedinta extraordinara, pentru aprobarea proiectelor Codului fiscal si Codului de procedura fiscala, a anuntat, miercuri, premierul Victor Ponta.

Ion Cristoiu: Daca Parlamentul va vota impotriva urmaririi penale a lui Dan Sova, ar lovi direct in Victor Ponta. Nu-l vad pe Ponta facand gesturi de marinimie fata de prietenii sai

In lupta pe care presedintele PSD, Victor Ponta, o dupe pentru a scoate partidul din sfera aparatorilor coruptiei, ar putea cadea chiar el, deoarece un vot la Senat care l-ar scapa pe Dan Sova de arestare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )