Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tensiuni in Guvern! SURSE: Carmen Dan refuza solicitarea premierul Dancila de a demisiona din fruntea Ministerul de Interne (VIDEO)

B1 B1,
Tensiuni in Guvern! SURSE: Carmen Dan refuza solicitarea premierul Dancila de a demisiona din fruntea Ministerul de Interne (VIDEO)

PSD continua sa fie pe un butoi de pulbere dupa plecarea lui Liviu Dragnea la Rahova! Desi Viorica Dancila parea ca s-a instalat bine in fruntea partidului dupa sedinta de marti de Comitet Executiv al PSD c. continuă pe B1

Carmen Dan respinge solicitarea lui Iohannis: Nu imi voi da demisia nici imediat, nici imediat/ Nu ma intimideaza astfel de cereri, chiar daca sunt dublate de riscurile unui dosar penal (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a respins, joi, solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de a demisiona din functie ca urmare a problemele de organizare a alagerilor europarlamentare si a.

Melescanu si Carmen Dan raman in Guvern in ciuda scandalurilor. Viorica Dancila: Vom face o analiza pe toate ministerele, inclusiv MAI si MAE

Teodor Melescanu va ramane in continuare in fruntea Ministerul Afacerilor Externe, iar Carmen Dan isi va pastra pozitia de Ministru de Interne in ciuda faptului ca surse politice sustin ca demisia sa a fost.

Carmen Dan, convocata de urgenta de Viorica Dancila

Viorica Dancila a chemat-o de urgenta pe Carmen Dan, la Guvern, miercuri dimineata. Surse politice vorbesc despre o intentie a premierului sa o inlocuiasca pe aceasta de la ministerul de Interne, Carmen Dan.

Carmen Dan, pe lista neagra a Vioricai Dancila. Ministrul de Interne, chemata de urgenta la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila a chemat-o, miercuri, in sedinta pe Carmen Dan. Potrivit surselor politice, ministrul de Interne este pe lista neagra a prim-ministrului. Acesteia i se imputa o reputatie deloc.

Carmen Dan, dupa cererile lui Iohannis adresate premierului: Nu imi voi da demisia nici imediat, nici imediat

Carmen Dan nu demisioneaza, precizand ca va pleca de la Ministerul Afacerilor Interne doar daca ii cere partidul. Precizarile vin dupa ce pesedintele Klaus Iohannis a cerut demiterea de urgenta a ministrilor de Externe - Teodor Melescanu si de Interne - Carmen Dan, pentru modul defectuos in care au fost organizate alegerile in tara si strainatate.

Carmen Dan, la Sinteza zilei: Mesajul lui Iohannis, unul electoral. Nu a indicat concret unde a gresit MAI

Ministrul de interne, Carmen Dan, a afirmat, miercuri seara, in exclusivitate la Sinteza zilei, ca presedintele Klaus Iohannis a avut mai degraba un mesaj electoral, in conditiile in care nu a speficat concret un.

Ludovic Orban: Carmen Dan trebuie sa plece! A fost un instrument de punere in practica a unor ordine ticaloase impotriva unor cetateni romani (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat in termeni declaratia aroganta a lui Carmen Dan in care a refuzat sa isi dea demisia din fruntea Ministerului Apararii. Orban a aratat ca aceasta se face.

Carmen Dan ii da replica lui Iohannis: Nu-mi voi da demisia nici imediat, nici imediat

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis, intr-o conferinta la sediul MAI. Stire in curs de actualizare .

Carmen Dan, reactie dupa ce Iohannis a cerut demiterea sa

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a facut precizari dupa ce presedintele Klaus Iohannis a cerut demiterea sa si a ministrului de Externe Teodor Melescanu dupa modul in care au fost organizate alegerile europarlamentare.

Carmen Dan ii raspunde lui Iohannis: Nu imi voi da demisia nici imediat, nici imediat

Carmen Dan nu demisioneaza, asa cum presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, precizand ca va pleca de la Ministerul Afacerilor Interne doar daca ii cere partidul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )