Libnet.ro
UNICEF

18:15

Viorica Dancila a trimis la Cotroceni propunerile de noi ministri: Dana Girbovan, Serban Valeca si Mihai Fifor

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila a trimis la Cotroceni propunerile de noi ministri: Dana Girbovan, Serban Valeca si Mihai Fifor

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, la Palatul Cotroceni, propunerile de noi ministri la Educatie, Justitie si Interne, au precizat surse guvernamentale. Comitetul Executiv al PSD a validat,. continuă pe Antena3

Premierul a trimis la Cotroceni propunerile de ministri la Educatie, Justitie si Interne - surse

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, la Palatul Cotroceni, propunerile de noi ministri la Educatie, Justitie si Interne, au precizat pentru Agerpres surse guvernamentale.

SONDAJ Va accepta presedintele Iohannis propunerile de noi ministri?

Premierul Dancila propune o serie de schimbari in guvern, inclusiv numirea Danei Girbovan - sustinuta in trecut si de Liviu Dragnea - la Ministerul Justitiei si a deputatului Iulian Iancu in pozitia de vicepremier pentru Economie. Liderul PNL a reactionat spunand ca PSD ramane in era Dragnea, iar Dan Barna USR) cere sefului statului sa nu accepte numirea Danei Girbovan. Sondaj HotNews. ro: Va accepta presedintele Iohannis propunerile de noi ministri?.

Viorica Dancila, asteptata sa trimita astazi propunerile de remaniere presedintelui Iohannis

Premierul Viorica Dancila este asteptata sa trimita, astazi, propunerile de remaniere presedintelui Klaus Iohannis. Ea a anuntat, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, nominalizarile de ministri si a spus ca luni ii va trimite presedintelui solicitarile in acest sens.

Premierul a transmis presedintelui Iohannis propunerile de ministri la Educatie, Justitie si Interne

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, la Palatul Cotroceni, propunerile de noi ministri la Edu.

Viorica Dancila este asteptata sa trimita luni noile propuneri de ministri la Palatul Cotroceni

Presedintele PSD Viorica Dancila este asteptata sa trimita luni, la Palatul Cotroceni, noile propuneri de ministri, respectiv judecatorul Dana Girbovan la Ministerul Justitiei, Serban Valeca la Ministerul Educatiei si Mihai Fifor la Ministerul Afacerilor Interne, scrie Mediafax.

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Ce i-a transmis presedintelui despre situatia din guvern

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Cei doi au discutat despre numirile noilor ministri propusi la Interne, Justitie si Educatie si despre posturile de vicepremier. Presedintele Romaniei a primit propunerile si in forma scrisa si are termen 15 zile sa le admita sau sa le respinga. Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus .

VIDEO Viorica Dancila, intrebata despre controversele legate de propunerea judecatoarei Garbovan la ministrul Justitiei: Haideti sa avem o gandire pozitiva

Premierul Viorica Dancila le-a cerut ziaristilor o gandire pozitiva in ceea ce priveste nominalizarea judecatoarei Dana Garbovan pentru conducerea Ministerului Justitiei si si-a exprimat speranta ca presedintele Klaus Iohannis nu va respinge aceasta propunere, desi a recunoscut ca nu s-a consultat cu seful statului pe acest subiect.

Viorica Dancila: Nu i-am reprosat nimic Anei Birchall. I-am explicat ca vreau pe cineva din randul magistratilor, cineva care nu este inregimentat politic (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, dupa sedinta CEX a PSD, care sunt persoanele desemnate sa ocupe functiile vacante din Guvern si a explicat de ce a ales sa o inlocuiasca pe Ana Birchall cu Dana Girbovan la.

CONGRES CU FINAL ASTEPTAT DE O LUNA Viorica Dancila, candidatul PSD pentru Cotroceni

Aproximativ 800 de delegati la Congresul PSD au desemnat-o pe Viorica Dancila drept candidat al social-democratilor pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Votul a fost unanim, prin ridicare de mana.

CONGRES CU FINAL ASTEPTAT DE O LUNA Viorica Dancila, candidatul PSD pentru Cotroceni

Aproximativ 800 de delegati la Congresul PSD au desemnat-o pe Viorica Dancila drept candidat al social-democratilor pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Votul a fost unanim, prin ridicare de mana.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )