Libnet.ro
UNICEF

19:15

Sursele atacurilor romanofobe din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Sursele atacurilor romanofobe din Republica Moldova

Republica Moldova este un stat care are spatiul public in afara controlului autoritatilor nationale. Potrivit datelor furnizate de catre Consiliul de Coordonare al Audiovizualului, 80% din stirile, informatiile si comentariile vehiculate in spatiul public, in orice limba, sunt produse in Federatia Rusa. continuă pe Adevărul

Banca Transilvania vrea sa cumpere alaturi de BERD a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, Victoriabank

Banca Transilvania a anuntat ca vrea sa investeasca in Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, in urma unui parteneriat strategic cu BERD prin care vrea sa aplice modelul care s-a dovedit castigator in Romania. Initial, BT ar.

A doua cea mai mare banca din Romania vrea sa investeasca intr-o banca de top din Republica Moldova

Banca Transilvania, a doua cea mai mare banca comerciala din Romania, si-a anuntat marti interntia de a investi in Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, dobandind o participatie initiala de peste 39% din capitalul social al acesteia.

A doua cea mai mare banca din Romania vrea sa investeasca intr-o banca de top din Republica Moldova

Banca Transilvania, a doua cea mai mare banca comerciala din Romania, si-a anuntat marti interntia de a investi in Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, dobandind o participatie initiala de peste 39% din capitalul social al acesteia.

Banca Transilvania vrea sa investeasca in Victoriabank. Banca romana si BERD pot deveni actionari majoritari ai bancii din Republica Moldova

Banca Transilvania BT) intentioneaza sa investeasca inVictoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, dobandind o participatie initiala de peste 39% din capitalul social al acesteia. Este pentru prima oara in ultimii zece ani cand o banca din afara Republicii Moldova isi arata interesul pentru a intra pe respectiva piata, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al BT.

Mihai Ghimpu, catre Vlad Plahotniuc: Este grav ca Republica Moldova sa aiba presedinte de partid care comanda omoruri

Presedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, l-a acuzat pe liderul PDM, Vlad Plahotniuc, ca a preluat ilegal conducerea Primariei Chisinau, prin numirea in functia de primar interimar a Silviei Radu. Liberaul sustine ca democratul controleaza tot procesul politic din Republica Moldova, invinuindu-l inclusiv de faptul ca ar controla justitia si ca ar folosi Procuratura in calitate de bata politica.

Zece ani si investitii de 330 de milioane de euro au facut din vinurile din Republica Moldova un brand de tara. Industria contribuie cu 3% la PIB

Circa 330 de milioane de euro au fost investitii in ultimii 10 ani pentru dezvoltarea industriei de vinuri si a unui brand de tara in Republica Moldova. Rezultatul este ca 85% din productie este exportata, iar vinurile moldovenesti aduc o contributie de 3% la PIB-ul tarii.

Parteneriate privind proiecte de mobilitate in sectorul fortei de munca din Republica Moldova

Prezent in aceste zile la Chisinau, presedintele Centrului Interregional de Advocacy si Diplomatie, dr. Antoniu Martin, a incheiat o serie de parteneriate cu institutii publice, cu organisme din sectorul administrativ, economic si educational.

Banca Transilvania vrea sa cumpere 39% din Victoriabank Moldova

Un pachet de 39% apartine milionarului rus Serghei Lobanov, care este cercetat penal in Rusia pentru contrabanda de alcool Banca Transilvania intentioneaza sa achizitioneze un pachet initial de peste 39% din Victoriabank, a treia banca in topul din Republica Moldova, urmand ca, impreuna cu BERD, sa ajunga la o detinere majoritara, potrivit unui comunicat transmis, ieri. Un pachet de 39,2% din banca moldoveana este detinut de milionarul rus Serghei Lobanov, prin firma Insidown Cipru. Acesta ar avea legaturi cu oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc, potrivit presei moldovene, care citeaza o scrisoare deschisa a omului de afaceri Veaceslav Platon catre organele de cercetare penala.

Atac impotriva Romaniei. Comunicarea romanofoba din spatiul public al Republicii Moldova

Republica Moldova este un stat care are spatiul public in afara controlului autoritatilor nationale. Potrivit datelor furnizate de catre Consiliul de Coordonare al Audiovizualului, 80% din stirile, informatiile si comentariile vehiculate in spatiul public, in orice limba, sunt produse in Federatia Rusa.

Perchezitii de amploare in Republica Moldova: 19 persoane, retinute si peste 20 de kilograme de droguri au fost ridicate de catre oamenii legii

Procuratura Generala informeaza despre o actiune de amploare fara precedent in Republica Moldova. Peste 170 de perchezitii se desfasoara in aceste clipe miercuri, 8 noiembrie, in toata tara, in vederea destructurarii mai multor grupari criminale specializate in trafic de droguri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2296 seconds )