Libnet.ro
UNICEF

06:15

Survivor Romania. Costi Ionita, eliminat din concurs - ce mesaj emotionant a avut la plecare

Adevărul Adevărul,
Survivor Romania. Costi Ionita, eliminat din concurs - ce mesaj emotionant a avut la plecare

Editie tensionata duminica seara, la Survivor Romania 2021, competitie transmisa de Kanal D. 3 nume celebre au fost propuse pentru eliminare, insa cel care a parasit concursul din Republica Dominicana a fost Costi Ionita 43 de ani), cel mai varstnic concurent din echipa Faimosilor, dar si cel mai calm si echilibrat. continuă pe Adevărul

Costi Ionita, eliminat din competitia Survivor Romania

Aseara, la Survivor Romania, Faimosii i-au invins pe Razboinici, cu un scor zdrobitor, de 10-1, in.

Alexandra Stan, momente tulburatoare la Survivor Romania. Criza de plans din cauza dramei pe care a trait-o

Alexandra Stan a avut parte din nou de momente crunte in cadrul show-ului Survivor. Aceasta a inceput sa planga in hohote in timpul unei probe extreme in care anterior una din colegele sale s-a ranit. Despre ce e vorba si cum s-a petrecut totul? Alexandra Stan, in lacrimi! Momente tulburatoare la Survivor Romania Cunoscuta cantareata .

Cati bani face Costi Ionita din muzica. Sumele sunt colosale pentru vedeta de la Survivor Romania

Costi Ionita este unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani. Acest lucru se petrece atat in tara cat si peste hotare, datorita colaborarilor pe care le-a avut. Toate aceste colaborari din muzica i-au adus foarte multi bani cantaretului si compozitorului Costi Ionita. Cati bani a ajuns sa castige Costi Ionita din muzica Costi nu este .

Ce a patit Costi Ionita la Survivor Romania 2021. A spus tot adevarul abia dupa eliminare

Costi Ionita a fost trimis acasa, dupa ce a fost propus pentru eliminare de catre telespectatori. Ce a declarat artistul dupa ce a parasit competitia Survivor Romania. Trei dintre concurentii au fost nominalizati in emisiunea de duminica seara, pentru a parasi concursul Survivor Romania 2021. Printre cei propusi s-a numarat Roxana Nemes, Alexandra Stan si .

Costi Ionita, ipostaze indecente in fata colegelor de la Survivor: Sta dezbracat complet, nu-mi vine sa cred

Este stiut faptul ca celebrul artist Costi Ionita face parte dintre cei 12 concurenti din echipa Faimosilor de la Survivor Romania. Vedeta a starnit multe controverse intre colegele de echipa. Iata cum mediteaza compozitorul de fata cu fetele in Republica Dominicana. Costi Ionita, ipostaze indecente in fata colegelor de la Survivor Se pare ca celebrul .

Jador si Costi Ionita, desfiintati de vedetele de la Survivor. Care este adevarul despre cei doi

Jador si Costi Ionita sunt adorati de fanii care ii urmaresc de acasa cu sufletul la gura, dar la polul opus in ceea ce priveste simpatia lor se afla vedetele de la Survivor. Cativa din coechipierii lor au facut afirmatii dure in privinta acestora. Noi controverse in tabara Faimosilor. Jador si Costi Ionita, desfiintati de .

Amna, despre chinul indurat la Survivor Romania 2021. A fost la un pas de moarte

Amna s-a intors in Romania din Republica Dominicana, acolo unde a participat in competitia Survivor Romania 2021. Amna s-a intors din cauza unor probleme digestive. Amna, despre chinui indurat la Survivor Romania 2021 Amna a fost invitata in emisiunea in emisiunea Teo Show, de la Kanal D, unde a povestit experienta prin care a trecut .

Lucian Barbu rupe tacerea despre Survivor Romania 2021. Ce s-a intamplat, de fapt, in Dominicana

Razboinicul Lucian Barbu a parasit competitia Survivor Romania 2021, dupa ce s-a accidentat la picior. Cu toate ca acesta si-ar fi dorit sa ramana pana in finala, convins fiind ca ar fi reusit asta daca nu s-ar fi accidentat, acesta a pus sanatatea pe primul loc. Lucian Barbu rupe tacerea despre Survivor Romania 2021 Invitat .

Concurentul de la Survivor Romania 2021 care are 3 copii cu 3 femei. Povestea lui e incredibila

La Survivor Romania 2021 este clar ca au venit supravietuitori, oameni cu povesti in spate si cu lucruri de spus. Unul dintre ei: Musty. Razboinicul este fratele cantaretului Kamara si are trei copii cu trei femei. Musty, concurentul de la Survivor Romania 2021 care are 3 copii cu 3 femei De profesie inginer de sunet, .

Jador, derapaj fara precedent la Survivor Romania: O balena. Scuza penibila pe care a avut-o dupa

Controversa in randul competitiei Survivor continua! De data aceasta, fruntas intr-un scandal urias este chiar Jador, dupa ce a jignit una din coechipiere. Ce scuza a avut pentru comportamentul sau care a socat pe toata lumea? Jador jigneste una din concurente. Ce scuza a avut pentru comportamentul sau neadecvat? Show-ul Survivor Romania nu duce lipsa .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )