Libnet.ro
UNICEF

23:30

Se suspenda toate zborurile aeriene Spania Romania pentru 14 zile

Antena3 Antena3,
Se suspenda toate zborurile aeriene Spania Romania pentru 14 zile

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat ca se suspenda toate zborurile aeriene Spania Romania pentru 14 zile. continuă pe Antena3

Compania Blue Air isi suspenda toate zborurile. Ultimele curse sunt pentru aducerea romanilor acasa

Compania Blue Air isi suspenda zborurile regulate incepand cu data de 21 martie 2020 si pana la inch.

Austrian Airlines suspenda toate zborurile comericale, incepand de miercuri

Austrian Airlines a anuntat ca, incepand de miercuri, suspenda toate zborurile comericale. Masura face parte din multitudinea de eforturi pe care le intreprind sectoarele publice si private din toata lumea,.

Arabia Saudita suspenda toate zborurile internationale din cauza coronavirusului

Guvernul Arabiei Saudite a anuntat, sambata, suspendarea tuturor zborurilor internationale timp de doua saptamani din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat agentia de stat SPA.

Arabia Saudita suspenda toate zborurile internationale din cauza coronavirusului

Guvernul Arabiei Saudite a anuntat sambata suspendarea tuturor zborurilor internationale timp de doua saptamani din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat agentia de stat SPA, citata de EFE.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 14 martie. Taurii primesc ajutor divin, Leii trebuie sa aiba incredere in ei

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 14 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Wizz Air suspenda cursele catre POLONIA. Cum iti poti recupera banii?

Wizz Air a anuntat ca, din cauza restrictiilor de calatorie impuse pe toate zborurile externe, comunicate de primul ministru polonez Mateusz Morawiecki, incepand cu 15 martie 2020, ora 00:00, compania isi suspenda toate zborurile spre si dinspre.

Wizz Air a suspendat toate zborurile catre si din Polonia

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat azi ca, din cauza restrictiilor de calatorie impuse pe toate zborurile externe, comunicate de primul ministru polonez Mateusz Morawiecki, incepand cu 15 martie 2020, ora 00:00, compania isi suspenda toate zborurile spre si dinspre Polonia pana la noi informatii.

Istorie Avioane britanice BN-2 Islander, fabricate in Romania pentru misiuni sanitare si de teledetectie (1976)

La inceputul anului 1968, autoritatile de la Bucuresti au incheiat un contract cu British Aircraft Corporation pentru achizitionarea a sase avioane de pasageri BAC 1-11 seria 424 EU). Compania TAROM le-a primit in perioada 1968-1970, cate doua aparate in fiecare an. Desi se aflau in plin Razboi Rece, autoritatile romane au acceptat un aparat de zbor occidental.

Coronavirus |Ce masuri ia Raiffeisen Bank Romania pentru clientii care au credite

Clientii Raiffeisen Bank Romania care au contractat creditele standard acordate de catre banca au, prin contract, optiunea ,,vacanta trei rate in cazul in care situtatia creata de raspandirea virusului COVID-19coronavirus) ii pune in postura de a nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )