Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wizz Air a suspendat toate zborurile catre si din Polonia

Adevărul Adevărul,
Wizz Air a suspendat toate zborurile catre si din Polonia

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat azi ca, din cauza restrictiilor de calatorie impuse pe toate zborurile externe, comunicate de primul ministru polonez Mateusz Morawiecki, incepand cu 15 martie 2020, ora 00:00, compania isi suspenda toate zborurile spre si dinspre Polonia pana la noi informatii. continuă pe Adevărul

Moldova suspenda toate zborurile catre destinatii europene

Republica Moldova va suspenda toate zborurile catre destinatii europene incepand de duminica, timp de doua saptamani, a anuntat premierul Ion Chicu in cadrul unei conferinte de presa, potrivit.

Arabia Saudita suspenda toate zborurile internationale din cauza coronavirusului

Guvernul Arabiei Saudite a anuntat, sambata, suspendarea tuturor zborurilor internationale timp de doua saptamani din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat agentia de stat SPA.

Arabia Saudita suspenda toate zborurile internationale din cauza coronavirusului

Guvernul Arabiei Saudite a anuntat sambata suspendarea tuturor zborurilor internationale timp de doua saptamani din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat agentia de stat SPA, citata de EFE.

Wizz Air suspenda cursele catre POLONIA. Cum iti poti recupera banii?

Wizz Air a anuntat ca, din cauza restrictiilor de calatorie impuse pe toate zborurile externe, comunicate de primul ministru polonez Mateusz Morawiecki, incepand cu 15 martie 2020, ora 00:00, compania isi suspenda toate zborurile spre si dinspre.

DIN 15 MARTIE: Wizz Air suspenda zborurile spre si dinspre Polonia

Compania Wizz Air suspenda, incepand din noaptea de sambata spre duminica, zborurile spre si dinspre Polonia, in urma restrictiilor de calatorie impuse de aceasta tara, pentru limitarea raspandirii coronavirusului.

Vatican: Toate celebrarile liturgice din Saptamana Pastelui vor avea loc fara credinciosi in Piata Sf. Petru

Toate celebrarile liturgice din Saptamana Pastelui vor avea loc fara credinciosi in Piata Sf. Petru, din cauza coronavirusului, a anuntat duminica Vaticanul.

Proprietarul Zara inchide temporar toate magazinele sale din Spania

Cel mai mare retailer de imbracaminte din lume, Inditex, inchide temporar, incepand de sambata, toate magazinele sale din Spania, a anuntat Europa Press, citand surse din interiorul grupului spaniol, transmite Reuters.

Tenis - coronavirus: ATP si ITF au suspendat toate competitiile din urmatoarele sase saptamani

Asociatia jucatorilor Profesionisti de Tenis ATP) si Federatia Internationala de Tenis ITF) au anuntat, joi, ca in contextul pandemiei de coronavirus au decis amanarea tuturor competitiilor din urmatoarele sase saptamani.

Italia inchide toate activitatile comerciale din cauza coronavirusului. Doar farmaciile si magazinele alimentare raman deschise

Toate magazinele de pe teritoriul Italiei vor fi inchise, cu exceptia farmaciilor si magazinelor alimentare, a anuntat premierul Giuseppe Conte.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )