Libnet.ro
UNICEF

16:15

Svastici desenate pe mai multe blocuri din Cluj-Napoca

Adevărul Adevărul,
Svastici desenate pe mai multe blocuri din Cluj-Napoca

Politistii clujeni ancheteaza aparitia pe mai multe blocuri, garaje si pe un panou de dintr-un loc de joaca dintr-un cartier clujean a unor simboluri cu caracter fascist, rasist sau xenofob. continuă pe Adevărul

ANPC: Amenzi de peste 65 de mii de lei in mai multe piete din Pitesti

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) au aplicat amenzi in valoare de 65. 000 de lei si au oprit de la comercializare 164 de kilograme de carne, peste si produse din carne, in urma verificarilor realizate in mai multe piete din Pitesti, informeaza ANPC.

Primaria Capitalei transforma mai multe strazi din centrul Capitalei, in zone pietonale, in weekend

Primaria Capitalei transforma mai multe strazi din centrul Capitalei, in zone pietonale, in weekend, incepand cu 22 mai. Masura vine in contextul pandemiei COVID pentru a incuraja atat miscarea in aer liber, cat si mijloacele de transport alternativ.

Coronavirus in lume: Proteste fata de restrictii au avut loc in mai multe tari din Europa

O manifestatie antiguvernamentala in capitala Varsovia, unde manifestantii au denuntat incalcarea drepturilor si libertatilor civice a fost oprita de Politia poloneza, relateaza AFP, potrivit Agerpres. Proteste similare au avu loc si in Germania, Elvetia, Marea Britanie, dar si Romania.

Ce se intampla cu banii dati pe biletele la spectacolele ce nu au mai avut loc din cauza starii de urgenta

Guvernul a hotarat ca biletele pentru spectacolele sau evenimentele ce nu au mai avut loc din cauza instaurarii starii de urgenta sa fie folosite pentru alte spectacole sau transformate in vouchere.

Avertismentul unui specialist american: Ar putea urma cea mai neagra iarna din istoria moderna

Un specialist din sanatate al guvernului din Statele Unite avertizeaza ca in lipsa unei reactii nationale fundamentate stiintific la epidemia de COVID-19 ar putea urma cea mai neagra iarna din istoria moderna.

Reactia furioasa a Frantei dupa ce CEO-ul Sanofi a declarat ca SUA au dreptul la cele mai multe precomenzi ale unui eventual vaccin pentru coronavirus

Guvernul francez a reactionat la o declaratie a CEO-ului producatorului farmaceutic francez Sanofi, Paul Hudson, care a spus ca SUA au dreptul la cele mai mari precomenzi, intrucat si-a asumat riscul investitiei: este inacceptabil ca piata americana sa aiba prioritate la un eventual vaccin pentru Covid-19.

inca o televiziune inchisa de CNA. Dupa Realitatea TV, un alt post dispare: Cele mai multe emisiuni sunt despre conspiratii si paranormal

Fosta televiziune a lui Serghei Mizil se inchide peste cateva zile. Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis sa nu mai prelungeasca licenta postului local de televiziune.

OPINII Criza coronavirus va elimina multe joburi din banci

Desi primul impuls este sa ne gandim la provizioanele pe care bancile urmeaza sa le faca la un moment dat din cauza celor care isi pierd in aceste zile serviciul, provizioane care vor eroda profiturile generand, firesc, presiuni din partea actionariatului pentru a se taia din cheltuieli de promovare, de personal, etc), ideea este ca nu din aceasta sursa vine cel mai mare pericol pentru angajatii bancilor.

CORONAVIRUS: Marea Britanie raporteaza 170 noi decese, cel mai scazut nivel din martie

Autoritatile sanitare britanice au raportat duminica 170 noi decese de COVID-19, cea mai mica cifra de la impunerea in martie a masurilor de izolare, relateaza EFE.

Acest mini dragon este printre cele mai rare animale din lume: de ce este speciala soparla

Creatura din imaginile alaturate se apropie foarte mult de ideea traditionala de dragon mitologic. Partea fascinanta este insa ca traieste si astazi, dar numarul exemplarelor este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )