Libnet.ro
UNICEF

00:06

Syarela lanseaza un nou single, Fly with me |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
Syarela lanseaza un nou single, Fly with me |AUDIO

Tanara cantareata, Syarela, studenta la 2 facultati, lanseaza un nou single Fly with me , piesa ce este ritmata,vesela si plina de energie si compusa de cei de la InnuZenn. Versurile si linia melodica au fost create de Syarela, iar de artwork-ul piesei s-a ocupat Cristea Catalin Massy) de la Fallow Design Romania. Va pup [. continuă pe Devorator Monden

Xonia lanseaza un nou single, Remember produs de Deepcentral |AUDIO

Xonia a revenit la colaborarea cu Deepcentral si lanseaza cea mai recenta productie a baietilor, single-ul Remember. Single-ul Remember contine un sample din piesa Lily Was Here- David A. Stewart feat. Candy Dulfer, folosit cu acordul compozitorului David A. Stewart care a fost impresionat atat de productia celor de la Deepcentral cat si de de [.

Shift lanseaza un nou single Lejer |AUDIO

Shift lanseaza un nou single, numit Lejer, avand ca scop sa dezvaluie publicului conceptul sau despre viata. Shift ne propune o varianta de evadare din agitatia urbana si problemele cotidiene, sugerand un stil de viata lejer, adoptat chiar de el. O zi la studio, o tigara aprinsa, un jam session cu baietii si o stare [.

Drei Ros lanseaza un nou single, Up In The Sky (feat. Diedra) |AUDIO

Daca saptamana trecuta a lansat piesa How Do They Do That in featuring cu Rob Young, Drei Ros revine in atentia publicului cu cel mai nou single al sau, Up In The Sky, piesa interpretata de aceasta data alaturi de frumoasa Diedra. Up In The Sky este o piesa extrasa de pe Euros, Pu$$y [.

Alexandra Stan lanseaza noul single pe 27 septembrie! Asculta aici un teaser |AUDIO

La 4 luni de la lansarea piesei Lemonade, care a ajuns no. 1 in Japonia, Alexandra Stan se pregateste sa lanseze un nou single pe 27 septembrie, insa pentru inceput artista a dezvaluit un teaser. In teaser de 42 de secunde, de mai jos, puteti asculta doar o bucata instrumentala si stim ca un vers [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )