Libnet.ro
UNICEF

20:45

Syriza, devansata pentru prima data in sondaje de conservatori

România Liberă România Liberă,
Syriza, devansata pentru prima data in sondaje de conservatori

Partidul Syriza extrema stanga) al fostului premier grec Alexis Tsipras se claseaza, pentru prima data de la convocarea in august a alegerilor legislative anticipate, dupa oponentii sai conservatori, potrivit unui sondaj GPO. continuă pe România Liberă

Zona euro: Somajul, sub pragul de 11% pentru prima data in ultimii trei ani

Pentru prima data, din februarie 2012, rata somajului in cele 18 state care utilizeaza moneda unica a scazut sub pragul de 11%, potrivit Eurostat. Astfel, rata somajului in zona euro a scazut usor in luna iulie, pana la 10,9%, de la 11,1% in luna iunie.

Syriza, devansata de conservatori in privinta intentiilor de vot - sondaj

Partidul Syriza extrema stanga) al fostului premier grec Alexis Tsipras se claseaza, pentru prima data de la convocarea in august a alegerilor legislative anticipate, dupa oponentii sai conservatori, releva miercuri un sondaj GPO, relateaza Reuters in pagina electronica.

Pentru prima data! Keira Knightley si-a scos printesa in lume

A devenit de curand mamica, dar Keira Knightley a lasat sa treaca aproape patru luni pana cand a decis sa-si scoata micuta comoara, pe Edie, in lume.

Fiul secretarului unei primarii din Gorj, dat disparut de mai bine de o luna: Ne-am imbratisat ca niciodata si se pare ca pentru ultima data

Fiul secretarului Primariei Albeni, Gorj, disparut sau rapit de peste o luna jumatate, scrie ecopolitic. ro. Din luna iunie, baiatul lucra la Timisoara. Ultima data cand a fost la Albeni, la familie, a fost in.

HOROSCOP septembrie 2015. Afla previziunile astrale pentru prima luna de toamna

HOROSCOP septembrie 2015. in prima luna de toamna, racii si capricornii merg in calatorii de placere sau in interes de serviciu, iar leii si fecioarele au succes in toate planurile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )