Libnet.ro
UNICEF

00:07

TABLOU INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi - 6 aprilie

Hotnews Hotnews,
 TABLOU INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi - 6 aprilie

Luni la pranz in Romania erau confirmate 4. 057 cazuri de coronavirus, cu cele mai multe cazuri in Suceava si apoi la mare distanta Bucuresti. in total in tara sunt peste 23. 000 de persoane in carantina si circa 106. 000 de persoane in izolare, potrivit unui tablou interactiv publicat de catre Institutul National de Sanatate Publica. continuă pe Hotnews

INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet. Situatia actualizata la zi - 4 aprilie

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus din Romania se schimba de la o zi la alta, la fel si cazurile de decese si de vindecari. Pe harta Romaniei, acum, doua mari puncte negre ies in evidenta: Suceava si Bucuresti. O monitorizare independenta realizata de comunitatea geo-spatial. org pune la dispozitia utilizatorilor in format interactiv mai multe date statistice, grafice si chiar si o harta cu ultimele informatii oficiale, care se comunica zilnic la ora 13:00, pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus in tara, inclusiv decesele si vindecarile pe fiecare judet.

INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet. Situatia oficiala la zi a infectarilor, deceselor si vindecarilor in Romania Statistici

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus din Romania se schimba de la o zi la alta, la fel si cazurile de decese si de vindecari. Pe harta Romaniai, acum, doua mari puncte negre ies in evidenta: Suceava si Bucuresti. O monitorizare independenta realizata de comunitatea geo-spatial. org pune la dispozitia utilizatorilor in format interactiv mai multe date statistice, grafice si chiar si o harta cu ultimele informatii oficiale pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus in tara, inclusiv decesele si vindecarile pe fiecare judet.

Alte cinci decese din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge la 162

Alte cinci decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni dupa amiaza in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 162. Este vorba de patru barbati si o femeie, varstele pacientilor fiind intre 67 si 89 de ani. TABLOU INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi - 6 aprilieRadiografia primelor 150 de decese de coronavirus in Romania: ce varste si ce boli aveau pacientii care si-au pierdut viata.

Primul pacient cu coronavirus din Suceava s-a vindecat si a fost externat. Are 71 de ani si sufera de cancer

Primul pacient internat cu coronavirus la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi s-a vindecat si a fost externat.

Ministrul Sanatatii verifica spitalele implicate in tratarea pacientilor cu coronavirus din judetul Constanta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se afla, duminica, in judetul Constanta si verifica spitalele implicate in tratarea pacientilor cu coronavirus. Ministrul verifica circuitele, stocul de echipamente si medicamente si sta de vorba cu personalul medical.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )