Libnet.ro
UNICEF

12:30

Tabloul sferturilor turneului feminin la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Tabloul sferturilor turneului feminin la Roland Garros

Marti la pranz s-a conturat tabloul sferturilor in turneul feminin de la Roland Garros, dupa meciul dintre americanca Danielle Collins si Ons Jabeur din Tunisia. continuă pe Online Sport

Roland Garros: Andreea Mitu si Patricia Tig, eliminate in optimile probei de dublu Romania a ramas fara reprezentanti la Paris

Andreea Mitu si Patricia Tig au fost eliminate, duminica, in optimile de finala ale probei de dublu feminin din cadrul turneului de la Roland Garros. in urma acestui rezultat, Romania a ramas fara reprezentanti pe tablourile competitiei de la Paris.

Roland Garros (juniori): Nicholas David Ionel s-a calificat in optimile probei de dublu

Perechea compusa din tenismanul roman Nicholas David Ionel si elvetianul Leandro Riedi s-a calificat, marti, in optimile de finala ale probei de dublu a juniorilor din cadrul turneului de la Roland Garros, dupa 7-6 3), 6-3 cu italienii Luca NardiSamuel Vincent Ruggeri.

Irina Bara, eliminata de Sofia Kenin in turul 3 de la Roland Garros

Romanca Irina Bara, prezenta pentru prima oara pe tabloul principal al unui turneu de Grand Salm a fost eliminata in turul 3 de la Roland Garros, de catre Sofia Kenin SUA). Sambata aceasta a fost invinsa.

Simona Halep, eliminata de revelatia turneului, Iga Swiate de la Roland Garros

Simona Halep nu a avut replica in fata revelatiei de la Roland Garros, poloneza Iga Swiatek, numarul 53 in clasamentul mondial. Poloneza in varsta de 19 ani s-a impus in doua seturi, 6-1, 6-2.

Infrangere severa pentru Simona Halep in optimi la Roland Garros

Principala favorita la castigarea turneului decalat in calendar din cauza pandemiei de coronavirus, Simona Halep a parasit intrecerea de la Roland Garros dupa un meci in care nu s-a regasit niciun moment.

VIDEO Roland Garros: Meciul in care au jucat Andreea Mitu si Patricia Tig, cercetat de politie pentru un posibil aranjament la pariuri

Meciul Andreea Mitu Patricia Tig - Madison BrengleIana Sizikova SUARusia), scor 7-68), 6-4, din turul I al probei de dublu feminin de la Roland Garros, este in atentia politiei franceze, pentru un posibil aranjament la pariuri, potrivit publicatiei germane Die Welt, citata de presa internationala.

LIVE Simona Halep - Iga Swiatek in optimi la Roland Garros (duminica, 12:00)

Duminica de la ora 12:00 transmitem live text meciul Simona Halep - Iga Swiatek din optimle de finala ale turneului de la Roland Garros.

Cu ce s-a ales Simona Halep anul acesta. A facut anuntul dupa infrangerea dureroasa de la Roland Garros

Simona Halep a ajuns si anula cesta in finala de Grand Slam de la Roland Garros. A pierdut in fata revelatiei turneului, dar bucuria de a fi putut juca tenis, in conditiile date, ramane importanta. Cu ce s-a ales Simona Halep anul acesta Pentru a adauga la linia supararilor la Openul Francez 2020, Simona Halep .

Roland Garros: Novak Djokovic s-a calificat in sferturi, dupa o victorie in trei seturi cu Karen Khachanov

Novak Djokovic principalul favorit) s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in trei seturi, scor 6-4, 6-3, 6-3, pe rusul Karen Khachanov 16 ATP, cap de serie nr. Meciul a durat doua ore si 23 de minute.

Romancele Andreea Mitu si Patricia Tig, anchetate de procurorii francezi pentru un posibil meci trucat la Roland Garros

Procurorii francezi au anuntat, marti, ca au deschis o ancheta asupra unui presupus meci aranjat, la dublu, desfasurat la Roland Garros, in care au evoluat jucatoarele romance Andreea Mitu si Patricia Tig foto).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2731 seconds )