Libnet.ro
UNICEF

20:15

Taifunul Mangkhut a provocat dezastru in Filipine si mai multe regiuni din China. Sunt patru morti si sute de raniti

Antena3 Antena3,
Taifunul Mangkhut a provocat dezastru in Filipine si mai multe regiuni din China. Sunt patru morti si sute de raniti

Dupa ce a facut prapad in Filipine, super-taifunul Mangkhut a devastat si Hong Kong, Macao si regiuni din China de sud-est. Cel putin patru oameni au murit si alti 130 au fost raniti in China, in timp. continuă pe Antena3

VIDEO Super-taifunul Mangkhut zguduie zgarie-norii si provoaca haos in Hong Kong

Taifunul Mangkhut, cel mai puternic din acest an, a zguduit zgarie-norii si a provocat haos duminica in Hong Kong, dupa ce a ucis cel putin 49 de persoane in Filipine.

VIDEO Super-taifunul Mangkhut face primele victime n Filipine si Taiwan

Cel putin doua femei au murit sambata in Filipine dupa o alunecare de pamant, primele inregistrate in Asia de sud-est, dupa trecerea super- taifunul Mangkhut, a spus politia, relateaza AFP. De asemenea, in Taiwan o femeie a fost ucisa dupa ce a fost maturata la propriu de marea furioasa.

Super-taifunul Mangkhut a facut ravagii in Asia: Bilantul victimelor

Super-taifunul Mangkhut a facut ravagii in Asia de sud-est. Cel putin doua persoane au murit in Filipine din cauza unei alunecari de teren, iar in Taiwan o femeie si-a pierdut viata dupa ce a fost spulberata.

Super-taifunul Mangkhut a facut ravagii in Asia: Bilantul victimelor (VIDEO)

Super-taifunul Mangkhut a facut ravagii in Asia de sud-est. Cel putin doua persoane au murit in Filipine din cauza unei alunecari de teren, iar in Taiwan o femeie si-a pierdut viata dupa ce a fost spulberata.

Mai multe persoane au fost njunghiate ntr-un oras din Marea Britanie

Mai multe persoane au fost duse la spital fiind iujunghiate dupa o agresiune in masa care a avut loc pe o strada rezidentiala din sud-estul orasului englez Luton, a anuntat politia locala, relateaza agentia Reuters.

Focuri de arma pe strazile din Galati. Un barbat a ajuns la spital cu mai multe plagi impuscate

Un barbat de 31 ani din Galati a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din localitate cu mai multe plagi impuscate, in urma unui incident armat petrecut vineri noaptea cartierul in Micro 19, in apropierea.

Atentionare meteo! Cod galben de furtuna in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice pentru localitati din judetele Suceava, Bistrita-Nasaud, Maramures,.

14 lucruri pe care nu le-ai stiut despre vot. Cum au fost alesi unii presedinti cu mult mai multe voturi decat cetateni

Cine-ar fi crezut ca in unele tari presedintii au reusit sa ajunga in fruntea tarii sau sa se mentina acolo cu mai multe voturi decat persoane cu drept de vot sau ca in unele tari poti sa primesti amenda daca nu te prezinti la urne.

Imagini dramatice!Nordul Filipinelor, ravasit de super-taifunul Mangkhut.Cel putin 28 de oameni au murit - VIDEO

Cel putin 28 de oameni au murit, in urma dezastrului provocat de taifunul Mangkhut care s-a abatut in nordul statului Filipine. Furtuna care a rupt acoperisurile, a taiat copaci, a declansat zeci de alunecari.

PRAPAD in Filipine: Cel putin 28 de persoane MOARTE dupa Taifunul Mangkhut (VIDEO)

Cel putin 28 de persoane au decedat in Filipine din cauza Taifunului Mangkhut. De asemenea, zeci de case si gospodarii au fost distruse de rafalele de vant puternic si de inundatiile masive, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3211 seconds )