Libnet.ro
UNICEF

11:45

Tamara Buciuceanu-Botez va fi decorata cu Ordinul National Steaua Romaniei

Adevărul Adevărul,
Tamara Buciuceanu-Botez va fi decorata cu Ordinul National Steaua Romaniei

La propunerea viceprim-ministrului Kelemen Hunor, ministrul Culturii, astazi, presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat decretul privind decorarea artistei Tamara Buciuceanu-Botez, figura emblematica a teatrului romanesc. continuă pe Adevărul

Presedintele Traian Basescu acorda actritei Tamara Buciuceanu Botez distinctia Ordinul Steaua Romaniei

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul de decorare a Tamarei Buciuceanu-Botez cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, pentru remarcabilele interpretari artistice, dragostea,.

Laszlo Tokes ramane fara Ordinul 'Steaua Romaniei', a decis Curtea de Apel Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti a respins vineri, ca inadmisibila, actiunea deschisa de Laszlo Tokes prin care solicita anularea deciziei Consiliului de Onoare al Ordinului National 'Steaua Romaniei' prin care i s-a retras distinctia 'Steaua Romaniei in grad de cavaler', primita in anul 2009 de la presedintele Traian Basescu, pentru meritele sale in Revolutia din 1989, relateaza Agerpres.

Laszlo Tokes ramane fara Ordinul Steaua Romaniei

Laszlo Tokes a ramas fara Ordinul Steaua Romaniei, in urma unei decizii a justitiei care nu este definitiva, conform Realitatea TV.

Decizia Curtii de Apel: Laszlo Tokes va ramane fara Steaua Romaniei

Curtea de Apel a decis ca lui Laszlo Tokes i se poate retrage distinctia Steaua Romaniei. Decizia poate fi atacata. Tokes atacase in instanta, la Curtea de Apel Bucuresti, hotararea Consiliului de Onoare al O.

Curtea de Apel Bucuresti a respins contestatia lui Tokes fata de decizia de retragere a distinctiei Steaua Romaniei

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis, vineri, sa respinga actiunea in instanta a lui Laszlo Tokes, care a contestat hotararea Consiliului de Onoare al Ordinului Steaua Romaniei de retragere a distinctiei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )