Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ungaria: Cea mai mare infrangere politica a premierului Orban din ultimul deceniu

România Liberă România Liberă,
Ungaria: Cea mai mare infrangere politica a premierului Orban din ultimul deceniu

Premierul ungar Viktor Orban a suferit in alegerile locale de duminica cea mai mare infrangere polit. continuă pe România Liberă

Opozitia castiga alegerile pentru primaria din Budapesta, cea mai mare infrangere a premierului Orban din ultimul deceniu

Premierul ungar Viktor Orban a suferit in alegerile locale de duminica cea mai mare infrangere politica din ultimul deceniu, candidatul opozitiei, Gergely Karacsony, devenind primar al Budapestei prin infrangerea reprezentantului partidului de guvernamant Fidesz, primarul actual Istvan Tarlos, relateaza politico. eu.

Ciolacu: Cea mai mare calitatea a mea e de membru PSD. O sa pierd aceasta calitate cand voi merge la locul cu verdeata

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu, le-a transmis social-democratilor veniti la Romexpo ca ar trebui sa treaca peste momentul caderii guvernului si sa se concentreze pe alegerile prezidentiale. Acesta a adaugat apoi ca cea mai mare calitate a mea este de membru PSD din 1996.

Cea mai mare ora de Kangoo Jumps din lume, la Oradea

Peste 1. 500 de oradeni au participat duminica, la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie, in.

Viorica Dancila a facut o noua gafa la motiunea de cenzura si nimeni n-a sesizat-o. E cea mai mare de pana acum

Premierul demisionar Viorica Dancila a facut o noua gafa la motiunea de cenzura si nimeni nu a sesizat-o. Trecutul ii este presarat cu astfel de erori, insa, cum aceasta a venit si pe final, astrele s-au aliniat asa incat sa dea lovitura cu adevarat pe ultima suta de metri. Viorica Dancila a facut o noua .

Halep poate lua cea mai mare suma din istoria tenisului: Cat valoreaza Turneul Campioanelor in acest an

Avem sase dintre cele opt jucatoare calificate pentru Turneul Campioanelor 27 octombrie - 3 noiembrie), iar ultimele doua locuri sunt disputate de trei rivale.

Klaus Iohannis, catre liberali: PSD-ul e puternic insurubat. Nu subapreciati acest adversar! Ar fi cea mai mare greseala

E nevoie urgent de un guvern liberal, sustine presedintele Klaus Iohannis. Sa nu faceti greseala sa considerati ca acum toate problemele sunt rezolvate si ne culcam. Ar fi cea mai mare greseala, din dou.

Record de calatorie: cea mai tanara femeie care a vizitat toate tarile lumii

Cu totii afirmam ca avem o pasiune pentru calatorit, dar doar cativa oameni au atins performanta de a vizita toate tarile lumii. Cea mai tanara femeie care se poate lauda cu asta are doar 21 de ani. Oficialii de la Cartea Recordurilor cerceteaza in continuare documentele si dovezile lui Lexie Alford, din Statele Unite ale .

ANM: Octombrie e cea mai stabila luna a anului, dar si cea mai saraca in precipitatii

Octombrie este cea mai stabila luna de toamna, cu zile in sir in care vremea se mentine insorita, desi noptile devin tot mai reci, iar in majoritatea zonelor tarii apare bruma, se arata in caracterizarea.

Acum trei ani, barbatul a adoptat un caine. Nu avea nici cea mai vaga idee ca micutul avea sa devina eroul lui

Acum trei ani, barbatul a adoptat un caine. Nu avea nici cea mai vaga idee ca micutul avea sa devina salvatorul si eroul lui. Brian Rand, un veteran de razboi, a fost trezit in miezul noptii de cainele.

Cum faci cea mai buna mamaliga. Secretele celui mai popular aliment, cat sa fierbi si ce pui in ea ca sa fie gustoasa

Cea mai buna mamaliga, spunea Radu Anton Roman in lucrarea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia), o pregatesc ciobanii la stana. Daca se respecta intocmai reteta, orice gospodina poate pune pe masa o mamaliga fiarta cat trebuie si buna de te lingi pe degete.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )