Libnet.ro
UNICEF

09:15

Tentativa de VIOL in curtea unei BISERICI din Capitala. MINOR retinut de politisti

B1 B1,
Tentativa de VIOL in curtea unei BISERICI din Capitala. MINOR retinut de politisti

Un minor in varsta de 17 ani a fost arestat preventiv pentru tentativa de viol asupra unei femei de 66 de ani, fapta comisa in curtea unei biserici din sectorul 6 al Capitalei. Marti, politisti din. continuă pe B1

Un minor de 17 ani a incercat sa violeze o femeie de 66 de ani in incinta unei biserici din Bucuresti

Un minor in varsta de 17 ani a fost arestat preventiv pentru tentativa de viol asupra unei femei de 66 de ani, fapta comisa in curtea unei biserici din sectorul 6 al Capitalei.

Cine e fostul actor care si-a strans sotia de gat in fata unei biserici din Constanta

Apar noi detalii in cazul barbatului care si-a strans sotia de gat in fata unei biserici din Constanta.

Dosar penal in rem, dupa ce mai multi copii de la Scoala 133 din Capitala au ajuns la spital. Elevii au inceput sa se simta rau, in urma unei dezinsectii

Politia a deschis un dosar penal in rem pentru vatamare corporala, dupa ce mai multi elevi de la Scoala nr. 133 din Capitala au inceput sa se simta rau, in urma unei dezinsectii care a fost efectuata in.

Scoala 133 din Capitala va fi inchisa pentru trei zile: 18 elevi au ajuns la spital cu simptomele unei intoxicatii

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti a decis ca Scoala 133 din Capitala sa fie inchisa pentru 72 de ore, dupa ce mai multi elevi au inceput sa se simta rau, in urma unei dezinsectii.

Decizia autoritatilor dupa incidentul de la Scoala generala nr. 133 din Capitala

Scoala 133 a fost evacuata de urgenta ieri, dupa ce elevii si profesorii au simtit un gaz toxic. Din nefericire, o fetita a fost transportata la Spitalul Marie Curie. Decizia autoritatilor dupa incidentul de la Scoala generala nr. 133 din Capitala Ieri, in capitala, la Scoala generala 133, au fost evaluati medical 23 de copii, .

Lidia Buble are o sora mai mica extrem de frumoasa. Cum a aparut aceasta, intr-un mall din Capitala

Lidia Buble are o familie numeroasa si se mandreste foarte tare cu fratii si surorile ei. Cantareata de muzica pop a avut o aparitie neasteptata, cu cateva zile in urma, intr-un centru comercial din Capitala. Iubita lui Razvan Simion nu a mers singura la cumparaturi de aceasta data si a preferat compania surioarei sale mai .

Contractul cu firma de dezinfectie de la Scoala nr. 133 din Capitala a fost reziliat. Primarul Daniel Baluta: Vrem sa contractam alta societate comerciala pana maine (VIDEO)

Daniel Baluta, primarul Sectorului 4 din Capitala, a anuntat, miercuri, ca a reziliat contractul cu firma care a realizat dezinfectia de la Scoala nr. 133, precizand ca a decis si demararea in regim de.

Primaria Sectorului 4 a reziliat contractul cu firma care a facut igienizarea Scolii 133 din Capitala

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat miercuri ca primaria a reziliat contractul cu firma care s-a ocupat de igienizarea Scolii 133 din Capitala.

Noi detalii in cazul elevilor de la scoala din Capitala, care au acuzat stare de rau dupa dezinsectie. 18 elevi au fost dusi la spital

Nu mai putin de 500 de elevi de la Scoala Generala 133 din Capitala au fost evacuati dupa ce mai multi copii au inceput sa se simta rau. 23 dintre ei avut nevoie de ingrijiri medicale, 18copii au fost dusi de urgenta la spital.

Alerta la o scoala din Capitala. Se simte miros de insecticid! Mai multi copii acuza stare generala de rau

Stare de alerta la scoala 133 din Capitala.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )