Libnet.ro
UNICEF

13:00

Podul din Capitala care pune zilnic in pericol vietile a sute de soferi: stalpii de sustinere au probleme mari

Adevărul Adevărul,
Podul din Capitala care pune zilnic in pericol vietile a sute de soferi: stalpii de sustinere au probleme mari

Unul dintre cele mai tranzitate poduri din Capitala, Fundeni, are nevoie urgenta de reparatii. Expertiza podului a aratat ca acesta are probleme mari la stalpii de sustinere si la structura de rezistenta, argumenteaza un angajat din cadrul Primariei. continuă pe Adevărul

Declaratii zguduitoare ale inginerei din Suceava, care si-a ucis cei trei bebelusi nou-nascuti. Ce au descoperit politistii

Ana Pardau, femeie suspectata ca si-ar fi ucis cei trei bebelusi nou-nascuti a facut declaratii zguduitoare, in timpul audierilor. in acest moment, femeia a fost internata pentru efectuarea unei expertize psihiatrice. Ce le-a povestit inculpata anchetatorilor? Declaratii zguduitoare ale inginerei din Suceava Ana Pardau, in varsta de 37 de ani, din satul Poiana Negrii, comuna .

Scene de groaza la o casa de amanet din Capitala. Angajata lovita cu bestialitate de un tanar

Scene de o violenta extrema au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unei case de amanet din Bucuresti, luni seara. O angajata a fost lovita cu bestialitate de un individ, suparat ca.

Viorica Dancila: Sunt si ministri din ALDE care trebuie sa plece. Noi nu ne dorim sa iasa ALDE de la guvernare, dar alegerea este a lor

Premierul Viorica Dancila a vorbit din nou, miercuri despre remanierea unor membri ai cabinetului, sustinand ca in ambele partide din coalitie sunt ministri care trebuie sa plece.

O femeie din Suceava, care nascuse, si-a pus copilul intr-un sac si l-a ascuns intr-o anexa

O femeie de 37 de ani din localitatea Dorna Candrenilor, judetul Suceava, care nascuse luni, si-a pu.

Omul de afaceri din Brasov care si-a ucis bunica, internat la psihiatrie

Omul de afaceri Dan Camarzan, din Brasov, judecat pentru ca si-ar fi omorat bunica la inceputul lunii mai si aflat in prezent in arest preventiv, va fi internat provizoriu intr-un spital de psihiatrie, potrivit deciziei Tribunalului Brasov. Sentinta nu este definitiva.

Cercetatorii din Rusia care au murit dupa explozia unei rachete in Arhanghelsk vor fi decorati: Sunt eroi nationali

Cei cinci specialisti de la centrul nuclear rus din Sarov, de langa Nijni Novgorod, care au murit dupa explozia de joi in timpul testarii unei rachete, vor fi recomandati pentru a fi decorati, a anuntat directorul centrului Valentin Kostyukov in timpul unui discurs tinut la o televiziune locala, relateaza Tass.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )