Libnet.ro
UNICEF

08:30

Un tanar de 18 ani din Iasi s-a spanzurat in apartamentul sau. El a fost gasit de un copil, sora sa a taiat streangul

Adevărul Adevărul,
Un tanar de 18 ani din Iasi s-a spanzurat in apartamentul sau. El a fost gasit de un copil, sora sa a taiat streangul

Un baiat de 18 ani din municipiul Iasi s-a spanzurat in cursul zilei de miercuri, 10 octombrie, fiind gasit de un verisor minor care venise de la scoala. continuă pe Adevărul

Un baietel de zece ani din Iasi a fost dat disparut. Apelul disperat al familiei

Un baiat din Iasi, in varsta de 10 ani, a plecat astazi la scoala si nu s-a mai intors la domiciliu. Disperati, parintii au mers la politie si au raportat disparitia. Doru Adrian Denis a plecat de la.

Sindromul Italia bantuie Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi

Aproximativ 5% din numarul total al pacientilor internati in anul 2017 cu depresie la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi au fost femei cu Sindromul Italia a declarat, miercuri, medicul psihiatru Cozmin.

Motivul incredibil pentru care un barbat din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare

Motivul incredibil pentru care un barbat din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare. Moldoveanul a fost gasit vinovat pentru ca a furat anafura. Barbatul din Targu Frumos a fost gasit vinovat de.

Motiv incredibil pentru moartea copilului de cinci ani din Buzau

Decesul copilului de 5 ani, din localitatea buzoiana Tabarasti, a fost cauzat de inhalarea unor vapori ai unui insecticid sau ai altor substante toxice si nu de intoxicarea cu alimente, a anuntat miercuri,.

Arsenalul gasit de DIICOT la traficantii de etnobotanice din Iasi

Procurorii DIICOT si ofiteri de politie judiciara au efectuat, miercuri, 23 de perchezitii domiciliare pe raza municipiului Iasi si o perchezitie in comuna Miroslava, in cadrul unei actiuni de destructurare a .

TRAGEDIE! Un baietel de cinci ani din Buzau a murit subit

Un baietel din Buzau, in varsta de 5 ani, s-a stins din viata dupa o zi de chin si agonie, fara ca cineva sa fi stiut ca ar avea vreo afectiune. Sambata, familia s-a asezat la masa, la casa lor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )