Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanar de 20 de ani, mort dupa s-a izbit cu masina de un copac

Antena3 Antena3,
Tanar de 20 de ani, mort dupa s-a izbit cu masina de un copac

Un tanar in varsta de 20 ani, din comuna Banca, judetul Vaslui, a murit vineri dupa ce masina in care se afla s-a izbit de un copac aflat pe marginea soselei. Detasamentul de pompieri Barlad a intervenit cu o autospeciala de stingere echipata cu modul pentru descarcerare si un echipaj specializat, la accidentul care s-a produs pe raza localitatii Coroiesti, comuna Bogdanita. continuă pe Antena3

Accident infiorator in Vaslui, produs pe fondul vitezei excesive: un tanar de 20 de ani a murit

Un tanar de 20 de ani, din localitatea vasluiana Gara Banca, si-a pierdut viata intr-un grav accident de circulatie produs in dimineata de vineri, 4 decembrie.

Un angajat MAI, gasit fara suflare in centrul Chisinaului. Autorul crimei ar fi un tanar de 20 de ani

Un angajat al Ministerului de Interne din Republica Moldova a fost gasit fara suflare duminica, 29 noiembrie, pe strada Alexandru Puskin, in apropiere de Palatul National. Politia a retinut un suspect pe acest caz. Este vorba despre un tanar de 20 de ani din Capitala.

Germania: Cel putin doi morti dupa ce o masina a intrat in multimea dintr-o zona pietonala

Cel putin doua persoane si-au pierdut viata si alte 15 au fost ranite dupa ce o masina a intrat intr-o zona pietonala din orasul german Trier sud-vest), incident ce survine pe fondul temerilor de atentate, relateaza AFP, preluat de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2238 seconds )