Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tanar din Cluj face peste doua milioane de euro pe luna din vanzarea de fotolii de masaj. Cine sunt cumparatorii

Adevărul Adevărul,
Un tanar din Cluj face peste doua milioane de euro pe luna din vanzarea de fotolii de masaj. Cine sunt cumparatorii

Banii clasici sunt treptat inlocuiti de card, partidele de shopping pierd si ele teren in fata comenzilor online, iar sala de fitness a luat locul miscarii in aer liber. De ce nu ar fi timpul si pentru un masaj fara maini?. continuă pe Adevărul

Profit.ro: Grupul german Phoenix cumpara Help Net si Farmexim, ntr-o tranzactie de peste 100 milioane de euro

Grupul german Phoenix a cumparat lantul de farmacii Help Net, incluzand peste 220 de unitati, si compania Farmexim, al patrulea mare distribuitor farmaceutic din Romania, ambele controlate de omul de afaceri Ovidiu Buluc, anunta Profit. ro, precizand ca tranzactia se ridica, conform surselor sale, la peste 100 milioane de euro.

Angajatii Institutului Inimii din Cluj, n a doua zi de protest, dupa ce o parte dintre ei au primit salarii mai mici

Aproximativ 50 de asistente si infirmiere de la Institutul Inimii 'Niculae Stancioiu' din Cluj-Napoca au protestat, joi, pentru a doua zi consecutiv, fata de reducerea veniturilor salariale, anunta Agerpres. Protestatarii spun ca, in cazul in care problemele lor nu vor fi rezolvate, vor declansa greva generala.

Viorel Hrebenciuc si fiul sau, ziua judecatii. Instanta suprema, asteptata sa se pronunte marti intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 300 MILIOANE de EURO

Zi cruciala pentru fostul baron PSD Viorel Hrebenciuc, precum si pentru fiul sau, Andrei. Instanta suprema ICCJ) este asteptata sa se pronunte marti in dosarul retrocedarii ilegale a peste 43. 000 de.

Ziua judecatii pentru Viorel Hrebenciuc si fiul sau: Instanta suprema, asteptata sa se pronunte marti intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 300 MILIOANE de EURO

Zi cruciala pentru fostul baron PSD Viorel Hrebenciuc, precum si pentru fiul sau, Andrei. Instanta suprema ICCJ) este asteptata sa se pronunte marti in dosarul retrocedarii ilegale a peste 43. 000 de.

FOTO Cum arata cea mai spectaculoasa parcare din vestul Romaniei. Are sase nivele si a costat peste 12 milioane de euro

Parcarea supraetajata din Timisoara a fost inaugurata astazi, 20 aprilie. Compania Iulius a investiti peste 12,6 milioane de euro in realizarea unei parcari ultramoderne.

Advent International, dispus sa cumpere Zentiva pentru 1,9 milioane euro

Tranzactia ar putea fi finalizata pana la sfarsitul anului, dupa efectuarea unor consultari cu reprezentantii angajatilor Sanofi si sub rezerva indeplinirii unor conditii specifice de finalizare, a comunicat producatorul de medicamente Sanofi, din care face parte Zentiva.

Papa Francisc va hirotoni un tanar din Romania

Un tanar din Romania, diaconul Francisc Lacatus, va fi hirotonit intru preotie de Papa Francisc. Evenimentul va avea loc duminica, in Bazilica San Pietro, potrivit catholica. ro Potrivit unui comunicat de.

Situatie critica la Institutul Inimii din Cluj. Zeci de angajati au intrat in greva

Zeci de angajati ai Institutului Inimii din Cluj-Napoca au intrat, miercuri dimineata, intr-o greva spontana, nemultumiti de salariile primite. Managerul Institutului Inimii, Florin Crisan, a declarat,.

FedCup: Sala Polivalenta din Cluj Napoca, laudata nc o data de oaspeti - Elvetienii impresionati naintea primului antrenament

Jucatoarele de tenis din echipa Elvetia de Cupa Federatiei au inceput, marti, pregatirile in vederea intalnirii cu Romania, din barajul pentru Grupa Mondiala. Trimisii federatiei elvetiene au fost impresionati de Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, unde va avea loc intalnirea, la finalul acestei saptamani.

Valeriu Cojocaru, grupul Racova: Am stins datorii de peste 50 de milioane de euro din cele peste 200 de milioane de euro ale grupului

Valeriu Cojocaru, director general al companiilor Comcereal Vaslui si Agrocomplex Barlad, parte a grupului Racova, a declarat joi ca au fost stinse datorii de peste 50 de milioane de euro ale grupului, din cele peste 200 de milioane de euro cat a reprezentat datoria preluata in urma transferului de actiuni de la fostul patron.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )