Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cine este medicul din Timisoara care a vindecat 16 pacienti de coronavirus pana acum. Schema medicamentoasa folosita

Playtech Playtech,
Cine este medicul din Timisoara care a vindecat 16 pacienti de coronavirus pana acum. Schema medicamentoasa folosita

La Timisoara s-au vindecat 16 pacienti, sau cel putin asa ne declara doctorul Virgil Musta, medicul primar de la Spitalul de boli infectioase Victor Babes din Timisoara. Cine este medicul din Timisoara care a vindecat 16 pacienti de coronavirus pana acum Daca tinem cont de numarul de imbolnaviri, si anume 249, dar si de faptul . continuă pe Playtech

Cine este antrenorul din Spania care a murit din cauza coronavirusului. Avea numai 21 de ani

Virusul care da atatea batai de cap planetei in aceasta perioada i-a fost fatal unui tanar antrenor din Spania. Acesta avea doar 21 de ani, pregatea echipa de juniori a unui club din ligile inferioare, insa fusese diagnosticat, recent, cu o boala oncologica care l-a facut vulnerabil in fata noului coronavirus provenit din China. Cine .

Gest impresionant facut de un taximetrist din Timisoara: Felicitari, colegul!

Gest impresionant facut de un taximetrist din Timisoara, care a devenit in scurt timp cunoscut si pe internet.

Cine este sotia lui Ramon de la MasterChef: Nu ne-am certat niciodata in 12 ani!

Ramon de la MasterChef a murit, ucis de un cancer limfatic, iar in urma sa raman momente emotionante avute in show-ul culinar, precum povestea sa de dragoste alaturi de sotie. Cine este sotia lui Ramon de la MasterChef Ramon Chircireanu a fost rapus de cancer. Multi romani care-l cunosteau de la televizor se mobilizasera sa-l .

Cum a cantat Aurel Tamas cu poza iubitei tinere pe scena. Cine este sotia artistului

A venit momentus cand recunoscutul cantaret, Aurel Tamas, nu mai poate sa tina ascunsa povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de frumoasa Eliza Ancau, o tanara de 27 de ani. Aurel Tamas a cantat cu poza iubitei pe scena Barbatul in varsta de 58 de ani a facut publice cateva fotografii realizate in .

Cine este Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa. Din ce isi castiga banii tanara

Pe Dorian Popa, vedeta din juriul Next Star, toata lumea il cunoaste, dar foarte putina lume stie cine este iubita acestuia. Dorian Popa a recunoscut ca este o fire geloasa, si daca ne luam dupa pozele cu iubita sa, ii dam dreptate, insa recunoaste ca partenera lui l-a mai temperat din acest punct de vedere.

Dr. Virgil Musta, omul care a vindecat 16 pacienti de COVID-19, stie solutia pentru depasirea epidemiei: Aici este cheia Cum se ajunge la mortalitate si care a fost factorul esential al vindecarilor (VIDEO)

Imunizarea in masa este principiul prin care pandemiile se sting de la sine si ar putea fi solutia pentru depasirea epidemiei la nivel national, in cazul in care persoanele din categoriile de risc sunt.

Ultima ora! Rusia anunta primul deces cauzat de noul COVID-19. Cine este victima

Rusia a anuntat cu cateva zile inainte ca-si va inchide granitele incepand de miercuri, 18 martie, pana la 1 mai, ca o masura de a evita raspandirea infectiei cu coronavirus. Desi Rusia se afla in topul tarilor cu cele mai putine cazuri de infectii cu Covid-19, astazi a fost anuntat primul deces. Cine este victima .

Cine este sotia lui Adrian Streinu-Cercel si ce avere au strans cei doi. Unde lucreaza Gabriela

Cine este sotia medicului Adrian Streinu-Cercel si cu ce se ocupa aceasta? Iata ce avere detin cei doi! Este vorba de multe terenuri si imobile. Cu ce se ocupa sotia lui Adrian Streinu-Cercel? Adrian Streinu-Cercel este un medic apreciat la noi in tara. Acum, in plina pandemie de coronavirus aduce in pri-plan sfaturi extrem de .

Medic din Iasi care i-a facut cezariana unei femei intrate in contact cu o persoana din Italia: Dumnezeu cu mila! Nu e normal sa nu avem echipamente de protectie si sa expui la risc un spital intreg!

Un medic ginecolog de la Maternitatea din Iasi povesteste conditiile in care i-a facut cezariana unei femei gravide ce intrase in contact cu o persoana intoarsa din Italia. Medicul spune ca nu exista echipament de protectie si nici teste pentru COVID-19, avertizand ca in aceste conditii de practicare a medicinei in conditii de pandemie, Romania va depasi alte state europene la numarul de cazuri.

Aceasta este SINGURA tara din Europa care NU a fost afectata de CORONAVIRUS! Ce masuri au luat autoritatile ca sa se fereasca de virus

Coronavirusul a ajuns in multe locuri din lume, dar iata ca singura tara din Europa in care virusul COVID-19 nu a ajuns este MUNTENEGRU! in aceasta tara locuiesc putin peste 600. 000 de oameni si, pana ac.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2789 seconds )