Libnet.ro
UNICEF

08:00

China va impune noi tarife pentru produse din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China va impune noi tarife pentru produse din SUA

China a anuntat ca va impune noi tarife pentru bunuri importante din Statele Unite in valoare de 75 de miliarde de dolari si ca va reintroduce tarifele pentru automobilele americane, relateaza CNBC. continuă pe Ziarul Bursa

Un tanar din SUA si-a ajutat colegul de camera sa se sinucida. Motivul pentru care a facut asta

Un tanar din SUA si-a ajutat colegul de camera sa se sinucida. Parker Hogan a fost condamnat pentru ca a ajutat la sinuciderea colegului sau si pentru falsificarea probelor, informeaza Metro. Hogan l-ar.

Noi probleme pentru SORIN BLEJNAR: Fostul sef ANAF, acuzat de DNA ca a luat 1,2 MILIOANE EURO MITA

Noi probleme pentru familia fostului sef ANAF, Sorin Blejnar, aflat dupa gratii din luna mai anul acesta, fiind condamnat la 5 ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Acesta, sotia sa si alti sefi din.

Oana Zavoranu, mesaj pentru fitoasele din online: Treceti la depilat si la pedichiura! Nu doar vara!

Oana Zavoranu a postat un mesaj dur, in stilul sau caracteristic, pe o retea de socializare, in care atrage atentia asupra ingrijirii imaginii fizice. Ea le taxeaza astfel pe cele care se afiseasca necorespunzator. Atentie baragladinele!!! De depilat ne depilam la maxim doua saptamani, si NU doar vara, scrie vedeta. Oana Zavoranu, mesaj pentru dive: .

Anunt important pentru soferii din Bucuresti. Primaria Capitalei ridica masini 24 din 24, potrivit Gabrielei Firea

Primaria Capitalei PMB) va ridica masinile parcate neregulamentar pe principalele artere din Bucuresti, 24 de ore din 24, incepand din data de 26 august 2019. Soferii ale caror autoturisme vor fi ridicate le vor putea recupera la orice ora, dar vor fi nevoiti sa plateasca o suma destul de mare. Primaria Capitalei ridica masinile parcate .

Primarul din Comarnic ar vrea sa introduca viniete pentru masinile din Bucuresti si Ilfov De ce nu poate fi totusi aplicata masura

Primarul orasului Comarnic, una dintre localitatile puternic afectate de traficul de pe Valea Prahovei, ar dori sa introduca o taxa de acces vinieta pentru masinile din Bucuresti si Ilfov, similar cum primaria Capitalei doreste sa taxeze toate masinile care nu sunt inmatriculate in Bucuresti si Ilfov. Contactat de HotNews. ro, secretarul orasului a precizat insa ca administratia locala nu poate lua o astfel de masura intrucat DN1 nu tine de Comarnic, ci de Compania de Drumuri Nationale.

Competitie de programare pentru proiecte din sistemul bancar: Premii de 7.000 Euro

Open Banking Hackathon este o competitie dedicata celor pasionati de IT, banking si antreprenoriat, unde echipele vor trebui sa dezvolte solutii tehnologice pentru domeniul bancar. Organizatorii pun la bataie un premiu de 7000 de euro, din care 2. 000 euro cash si un grant de la Google Cloud in valoare de 5. 000 de euro.

Guvernul va suplimenta fondurile pentru exproprierile din constructia autostrazii Sebes-Turda

Guvernul va adopta in sedinta de miercuri alocarea unei sume suplimentare pentru exproprierea unui imobil aflat pe coridorul unde va fi construit lotul 1 al autostrazii Sebes-Turda. Executivul va aproba si alocarea avansului de 2,5 milioane de dolari acordat de BIRD pentru Cartierul pentru Justitie, potrivit Mediafax.

Cazul Sapoca: Procurorii au extins urmarirea penala. Sunt cercetati si angajatii spitalului pentru ucidere din culpa

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau au decis, marti, extinderea urmaririi penale in cazul barbatului care a atacat pacientii din Spitalul de la Sapoca, a anuntat purtatorul de cuvant al Parchetului, procuror Catalin Radu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )