Libnet.ro
UNICEF

17:45

Tanar retinut dupa ce a agresat mai multe persoane si a amenintat o vanzatoare intr-o benzinarie, in Giurgiu

Antena3 Antena3,
Tanar retinut dupa ce a agresat mai multe persoane si a amenintat o vanzatoare intr-o benzinarie, in Giurgiu

Un cetatean bulgar de 20 de ani a fost retinut dupa ce a distrus mai multe sticle de bauturi alcoolice, a sustras 480 de lei din casa de marcat, a agresat mai mult persoane si a amenintat o vanzatoare,. continuă pe Antena3

Bulgar retinut dupa ce a agresat mai multe persoane si a amenintat o vanzatoare

Un cetatean bulgar de 20 de ani a fost retinut dupa ce a distrus mai multe sticle de bauturi alcooli.

Atentionare de Cod galben de averse si descarcari electrice valabila in ora urmatoare in mai multe localitati din judetele Calarasi, Ilfov si Giurgiu

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice valabila pana la 10. 30 in mai multe localitati din judetele Calarasi, Ilfov si Giurgiu.

Alerta meteo! Averse si descarcari electrice in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice valabila in ora urmatoare in mai multe localitati din judetele.

MAE atentioneaza asupra riscului ridicat de incendii de vegetatie in mai multe zone din Grecia

Ministerul de Externe ii atentioneaza pe romanii care se afla sau care intentioneaza sa calatoreasca in Grecia, ca in mai multe regiuni ale tarii autoritatile locale au emis, incepand de luni, o avertizare cu privire la un risc ridicat de incendiu de vegetatie, grad 4 din 5, scrie Mediafax.

EXCLUSIV Marturia socanta a unei profesoare luate la ocazie de mai multe ori de suspectul din Caracal: Doaaamne, eu la asta m-am urcat?!

O profesoara care este nevoita sa faca naveta de la Caracal la Dobrosloveni, unde preda la o clasa externa a Scolii Populare de Arta, a declarat ca a urcat de mai multe ori in masina barbatului suspect in dosarul disparitiei Alexandrei Macesanu.

Vecinii criminalului din Caracal: Mi-e frica sa nu aflam ca omul acesta a facut si mai multe fapte de genul

Vecinii ucigasului din Caracal au facut tot felul de declaratii cu privire la crima petrecuta in locuinta acestuia. Au existat mai multe informatii cum ca au fost vecini care au sunat la 112 pentru ca.

VIDEO Cum opereaza un hot din masini la ceas de noapte. Proprietarul unei autovehicul a ramas fara portofelul cu acte si mai multe bunuri

O camera video a surprins in plina actiune un hot care incearca portierele mai multor masini, reusind sa deschida una dintre acestea, de unde sustrage mai multe bunuri.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Motivarea deciziei de arestare a lui Gheorghe Dinca: S-au gasit trei telefoane mobile si mai multe bijuterii

Gheorghe Dinca a fost retinut in cazul crimelor in serie din Caracal. in motivarea deciziei arestarii se arata ca in casa acestuia s-au gasit 3 telefoane, un Samsung cu clapeta negru si albastru, un Alcatel.

VIDEO Atac armat la un festival din California. Mai multe victime

Un atac armat a avut loc la un festival culinar din Gilroy, California. un barbat care a deschis focul asupra multimii provocand moartea a trei persoane si ranirea altor 15, potrivit CNN.

Copaci taiati ilegal de catre galateni. Politistii locali au desfiintat mai multe constructii ridicate pe spatiul verde

A devenit o obisnuinta in Galati ca diverse persoane sa ocupe ilegal spatiul verde si sa taie copaci fara autorizatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )