Libnet.ro
UNICEF

20:15

Atentionare de Cod galben de averse si descarcari electrice valabila in ora urmatoare in mai multe localitati din judetele Calarasi, Ilfov si Giurgiu

Adevărul Adevărul,
Atentionare de Cod galben de averse si descarcari electrice valabila in ora urmatoare in mai multe localitati din judetele Calarasi, Ilfov si Giurgiu

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice valabila pana la 10. 30 in mai multe localitati din judetele Calarasi, Ilfov si Giurgiu. continuă pe Adevărul

Alerta meteo! Averse si descarcari electrice in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice valabila in ora urmatoare in mai multe localitati din judetele.

Prognoza meteo luni, 29 iulie. Alerta ANM: Cod galben de ploi si descarcari electrice

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luni, 29 iulie 2019. Vremea se va raci usor, iar cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si noaptea. Meteorologii au emis si o avertizare nowcasting de descarcari electrice, averse ce vor cumula local in jur de 25 lmp si intensificari de scurta .

Cod Galben de vreme caniculara in Republica Moldova

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis astazi, 26 iulie, o avertizare de Cod Galben de vreme canicula, valabila pentru perioada 27-30 iulie.

Cod portocaliu de precipitatii abundente, vant si descarcari electrice in Mehedinti

Incepand de duminica, ora 18. 00, si pana maine dimineata, la ora 06. 00, judetul Mehedinti se va afla sub incidenta avertizarii meteorologice Cod portocaliu, care vizeaza instabilitate atmosferica accentuata, averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, vijelii si grindina. in intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor inregistra cantitati de apa ce vor - 40 lmp si pe arii restranse 50. 60 lmp.

Cod portocaliu de vreme severa in sud-vestul tarii, furtuni si grindina pana luni dimineata. Cod galben de vreme rea in 7 judete

Meteorologii au emis duminca o avertizare cod portocaliu de furtuni cu grindina si descarcari electrice in patru judete din sud-vestul tarii.

Cod galben de furtuna in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o atentionare nowcasting Cod galben de.

Cod galben de ploi torentiale

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o avertizare Cod galben de instabilita.

VREMEA. Cod portocaliu de furtuna in patru judete, cod galben in alte opt judete

Vremea. ANM a emis Cod portocaliu pentru patru judete ale tarii pana luni dimineata, la ora 6. Judetele vizate sunt Caras-Severin, Gorj, Mehedinti si Dolj. in intervalul mentionat, vor fi perioade cu .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )