Libnet.ro
UNICEF

17:15

Alerta meteo! Averse si descarcari electrice in mai multe judete ale tarii

Antena3 Antena3,
Alerta meteo! Averse si descarcari electrice in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice valabila in ora urmatoare in mai multe localitati din judetele. continuă pe Antena3

Atentionare de Cod galben de averse si descarcari electrice valabila in ora urmatoare in mai multe localitati din judetele Calarasi, Ilfov si Giurgiu

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice valabila pana la 10. 30 in mai multe localitati din judetele Calarasi, Ilfov si Giurgiu.

ALERTA! Cod portocaliu de PLOI si VIJELII in mai multe zone din tara. Avertismentul a fost facut cu putin timp in urma...

Un numar de 12 judete vor intra duminica dupa-amiaza sub avertizari cod portocaliu si galben de ploi torentiale, si vor ramane asa pana cel putin luni dimineata, potrivit digi24. ro. Meteorologii.

Cod galben de furtuna in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o atentionare nowcasting Cod galben de.

Prognoza meteo luni, 29 iulie. Alerta ANM: Cod galben de ploi si descarcari electrice

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luni, 29 iulie 2019. Vremea se va raci usor, iar cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si noaptea. Meteorologii au emis si o avertizare nowcasting de descarcari electrice, averse ce vor cumula local in jur de 25 lmp si intensificari de scurta .

Cod portocaliu de precipitatii abundente, vant si descarcari electrice in Mehedinti

Incepand de duminica, ora 18. 00, si pana maine dimineata, la ora 06. 00, judetul Mehedinti se va afla sub incidenta avertizarii meteorologice Cod portocaliu, care vizeaza instabilitate atmosferica accentuata, averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, vijelii si grindina. in intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor inregistra cantitati de apa ce vor - 40 lmp si pe arii restranse 50. 60 lmp.

Alerta meteo! E cod portocaliu de vreme rea

Alerta meteo! E cod portocaliu de vreme rea. in intervalul 28 iulieora 18:00 -29 iulieora 06:00 in judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj si Dolj, vor fi perioade cu averse torentiale,.

Bulgar retinut dupa ce a agresat mai multe persoane si a amenintat o vanzatoare

Un cetatean bulgar de 20 de ani a fost retinut dupa ce a distrus mai multe sticle de bauturi alcooli.

Tanar retinut dupa ce a agresat mai multe persoane si a amenintat o vanzatoare intr-o benzinarie, in Giurgiu

Un cetatean bulgar de 20 de ani a fost retinut dupa ce a distrus mai multe sticle de bauturi alcoolice, a sustras 480 de lei din casa de marcat, a agresat mai mult persoane si a amenintat o vanzatoare,.

MAE atentioneaza asupra riscului ridicat de incendii de vegetatie in mai multe zone din Grecia

Ministerul de Externe ii atentioneaza pe romanii care se afla sau care intentioneaza sa calatoreasca in Grecia, ca in mai multe regiuni ale tarii autoritatile locale au emis, incepand de luni, o avertizare cu privire la un risc ridicat de incendiu de vegetatie, grad 4 din 5, scrie Mediafax.

EXCLUSIV Marturia socanta a unei profesoare luate la ocazie de mai multe ori de suspectul din Caracal: Doaaamne, eu la asta m-am urcat?!

O profesoara care este nevoita sa faca naveta de la Caracal la Dobrosloveni, unde preda la o clasa externa a Scolii Populare de Arta, a declarat ca a urcat de mai multe ori in masina barbatului suspect in dosarul disparitiei Alexandrei Macesanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )