Libnet.ro
UNICEF

17:00

Tanara de 16 ani din Fagaras, disparuta de acasa

România Liberă România Liberă,
Tanara de 16 ani din Fagaras, disparuta de acasa

Politia Municipiului Fagaras a fost sesizata de catre tatal unei tinere in varsta de 16 ani din muni. continuă pe România Liberă

Romanii care au violat si fortat la sex oral o copila de 16 ani din Marea Britanie. Fata se despartise de amici si mergea la o intalnire cu prietenul ei

Autoritatile judiciare din Marea Britanie cer transferul intr-un penitenciar din Romania a doi barbati din Hunedoara care au violat si obligat la sex oral o adolescenta de 16 ani din Anglia. Curtea Coroanei Northampton i-a condamnat la 14 si respectiv 16 ani de inchisoare, insa acasa vor scapa cu doar 12 ani de uscarie.

Drama unei fetite de 10 ani din Braila: violata de doi barbati si trimisa acasa

Nu a durat mult pana a ajuns la spital o fetita de 10 ani din Braila, impreuna cu mama sa. Aceasta fusese violata de doi barbati, conform primelor etape ale investigatiei. Imaginea Brailei nu se va spala prea curand dupa experinta traumatizanta a unei fetite de 10 ani. Aceasta a fost ademenita de doi barbati .

Shania Twain, pe covorul rosu al galei AMA dupa 16 ani de absenta: tinuta artistei a intors toate privirile. Cum arata cantareata in 2003 FOTO

Shania Twain 54 de ani) a revenit dupa 16 ani pe covorul rosu al galei American Music Awards. Cantareata canadiana a purtat o tinuta spectaculoasa, care a intors toate privirile.

O fata de 13 ani din Caracal, cautata dupa ce a plecat dintr-un centru de protectie sociala

O fata de 13 ani din Caracal este cautata dupa ce a plecat sambata seara dintr-un centru de protectie sociala din Slatina si nu a mai revenit.

Fetita de sase ani din Constanta, disparuta marti seara, a fost gasita de politisti. Unde si-a petrecut noaptea

Fetita de sase ani, disparuta marti seara din orasul Ovidiu, a fost gasita miercuri dimineata de politisti, nefiind victima unei infractiuni. Fata a spus oamenilor legii ca si-ar petrecut noaptea pe.

Tanarul din Calarasi a inregistrat-o pe adolescenta de 16 ani in ipostaze fierbinti, dupa care i-a cerut sa faca dragoste cu el. Dar nu s-a oprit doar aici

Un tanar de 20 de ani, care ar fi produs si distribuit un material pornografic in care apare o minora si ar fi constrans-o pe fata sa intretina raporturi sexuale cu el si ulterior si cu alte persoane, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )